![]() |
|
307'ye Hız Sabitleyici Taktırabilir Miyim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 01:11 |
||
ARacıma hız sabitleyicisi taktırmak istiyorum, fakat bazı insanlar hız sabitleyicisinin sonradan takılabilen birşey olmadığını söylüyorlar, bazıları ise takılabileceğini.. Ayrıca 307'lerin elektronik aksamı çok hassas olduğu için takılabiliyor olsa bir soru işareti var zihnimde. Özetle:
1- 307'lere hız sabitleyicisi takılır mı? 2- Elektronik aksamı bozma ihtimali var mı montajın vs.? 3- ücreti yaklaşık ne kadardır ve nerede yaptırabilirim?
|
|||
![]() |
|||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7478&title=307-cruise-control
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8594&KW=h%FDz+sabitleme&title=hz-sabitleme-sistemi-ve-307 burada istediğinizden fazla bilgi var sanırım sonuna kadar okuyabilirseniz eğer |
|||
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
forumda istemediğiniz kadar bilgi mevcut. lütfen konu açmadan önce araştırınız yada aynı konudan devam ediniz, aksi taktirde forumda aynı konular kirliliğe sebep veriyor.
1- Sadece 307 değil gaz teli yerine elektronik sistem olan bütün modellere takılır. 206-307-406 vs
2- elektronik aksamı bozma ihtimali "var". Sebebi ise normalde takan arkadaşlar kol takıp aracı bilgisayara bağlayıp aktif yapıyorlar sorunsuz çalışıyor. Ama servis sadece bununla kalınmaması gerektiğini hız sabitleyici için araçda gerekli tadilatın yapılmasının gerektiğiini söylüyor. aksi taktirde beyinde arızalanma olabilirmiş. Tabi bugüne kadar hiç arıza yapanı görmedim.
3- Sponsorumuz şahin peugeotta 120 TL. taktırmasıda usta ile yapacağın pazarlığa göre 20-50 tl arası değişir. (Bu arada yetkili servis takmıyor)
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Bu konu ile ilgili forumu takip edersen 1 hata içine bir makale yayınlayacağım baştan sona neler yapıldığını resimlerle anlatacağım.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
mustafa abi taktırdın mı ? fotoğraf dedin de bana göndereceğin fotoğrafları ikinci plana atmadın umarım
![]() |
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Montajı ben yapacağım ama vaktim olmadı ki :(( 2 güdür dışardayım oyuzden resimleride gönderemedim ama aklımasın. iftara gelirsen cd yapıp veririm olurmu? Düzenleyen mustafakirli - 19 Ağustos 2011 Saat 11:08 |
|||
![]() |
|||
||
iftara gelme ihtimalim %5
![]() neyse konuyu dağatmayalım
|
|||
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
PP2000 daha once kullanmisliginiz var mi? |
|||
![]() |
|||
||
bir kez kullanmıştım. herzaman gittiğim özel servisteki arkadaşlar ile yapacağım.
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
O halde tamam. Guzel haberlerinizi bekliyoruz. |
|||
![]() |
|||
||
bi mukabele senin de güzel haberlerini bekliyoruz sayın koliva,
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
Benimki garip bi hikaye ![]() |
|||
![]() |
|||
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
||
makaleyi yayınlayınca bu başlık altına da link verir misiniz.
|
|||
![]() |
|||
||
ben de onu diyecektim:) dört gözle bekliyor olacağız
|
|||
![]() |
|||
||
tabiki burda da linki paylaşırım arkadaşım .inşallah problem çıkmadan halledebilirim
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |