![]() |
|
307 anfi bağlanması YARDIM ACİLL!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2011 Saat 11:16 |
herkese günaydınlar...
sizlere bi sorum olucak orjin teybe anfi ve sub bağlatıcam hatta şuan bağlanıyor...dün akşam gidip anlaştık geç olduğundan dolayı yarın yapalım dedi..bende bugun çalıştığımdan babamı yolladım :D:D yalnız adamlar kabloyu nerden çekiceklerini napıcaklarını bulamamışlar arabanın heryerini dağıttılar diyo peder :D varmı bileniniz yada yapanlar nası yaptı bi yardımcı olursanız sevinirim.. birde arka hoplardan ses gelmez demişler ne derece doğrudur ? mantıksız geldi ama orjin teyp olduğundan böyle olur demişler :) gidip dalıyımmı yoksa sakinmi olayım
![]() |
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapı eşiklerinin altından götüreceklerinden sökmeleri normal arka kolonlardan ses gelmez terimi bass bunları bastırır fazla bi ses duyamazsın anlamındadır dikkat etmeniz gereken anfi akü arasına sigorta attırmanız + kabloların hiç birinin gözükmemesi
hayırlı olsun |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok o anlamda değilmiş adamla bizzat telde konuştum arka hoplardan ses gelmicek diyo sadece önler çalıcak diyo...
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum sakın ha bir yerlerini delmesinler sigorta kutusuna aküden direk gelen güç kablosundan alsınlar. ben o şekilde hem 106 hem 306 ya bağladım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arka kısıma 3 adet kablo gider 1 si ana güç kablosu 2 ncisi rem dediğimiz teyp açılınca amfiye güç veren kablo 3 ncüsü de amfi jack kablolarıdır (2 adet) eğer arkadaki kolonların amfiye dayanacak güçte ise amfiye bağlanabilir ve arkadan da ses gelir. fakat arkalar orjinal kolon ise sadece teyp çıkışından alsa dahi ses gelir sadece yetersiz kalır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |