![]() |
|
ilk çalıştığında patlama :S |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2011 Saat 09:23 |
|
arkadaşlar merhaba. benim bi sorum olacak gerçi bayramdan sonra aracı tekrar ıspartaya servise götürecem ama yinede sizden bilgi almak istedim. aracımı sabah ilk çalıştırdığımda motor tarafından patlama geliyo rolantisi çok düşüyo sonra kendine geliyo ve ilk kalkışta gaz yemiyo ama sonrasında normale dönüyo neden yapabilir bi bilginiz varmı yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden herkese teşekkürler.![]() bu arada araç;
2001 model 206xt 1.6 16v. 110hp. otomatik vites. lpgli
|
||
2004 Wolkswagen Bora Pasific 1.6 16V 105HP Benzinli
|
||
![]() |
||
eSeRKaNe ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: İst-Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abi bizim arabada o şekildeydi,gaz kelebeğini temizlettik düzeldi :)
|
||
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
||
![]() |
||
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
peki değiştirsek gaz kelebeğini ne kadara malolur bi bilginiz var mı?
piyasa fiyatı nedir?
|
||
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
vallaha 106 nın kine 700 lira demişti tamirci ( kazık payı içinde :) )
temizletmekde yeterli oluyo bide kelebek otomatigine bakmak lazım ondada sorun olabilir |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
|
maşallah iyi demiş bu sorun sürekli çıkarmı peugeot'ta yoksa sadece lpgli araçlarda mı oluyo
![]() |
||
|
||
![]() |
||
aslanparcası ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslanparcası
|
ateşleme bobinide bir olasılık gibi geliyor bana
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
dinçer herşeyin pahalısıda sana denk geliyor,
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bozulduğunu zannetmiyorum, boğaz kelebeğini temizlet önce,
bazen burdura geliyorum ozaman haberleşelim ıspartadan da 60de106 yı çağarırız mini bir buluşma yaparız (:
bayramda yeşilovaya gelcem olurda burdur merkeze gelicek olursam haberleşiriz,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
eSeRKaNe ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: İst-Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
![]() Yaklaşık 1 ay bindik o şekilde,araba çalışıyordu fakat lpgye geçene kadar gaz vermek gerekiyordu. Gezmediğimiz sanayi kalmadı,sorunu bulamıyordu hiç bir yer. Oksijen sensörü,benzin pompası.. herşeyi sayıyorlardı ama aksamların hepsi çalışıyordu. lpgli olduğu için servis bakmıyoruz dedi. İkitelliye gittik orada bilgisayara bağladılar,bilgisayara baktığımızda beyin hatası verdiğini gördük,dedik gitti 1-1.5 milyar ![]() Daha sonra usta gaz kelebeğini temizledi,araba şıkır şıkır çalışıyor ![]() 50 lira işçilik aldı sevinçten uçtuk bu kadar ucuza kapatınca ![]() |
||
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
para bol olmazmı boş zamanlarımda para basıyorum evin bodrumunda :) o sadece söyledi zaten yaptırmaımki başka ustaya 20 lira verdim temizledi 5 dakkada sorun yok bide kelebek otomatiğini değiştim 100 liraya tamam sorun ortadan kalktı
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
|
beklerim inşallah. geçen zaten ısparta servise melikle gittik sağolsun çok yardımcı oldu flanş sorunum çözüldü inşallah bir daha tekrarlamaz. şimdi bayramdan sonra tekrar götürecem ama bi ön bilgim olsun diye bu konuyu açtım inşallah bu sorunuda kolay yoldan ve ucuzaözeriz
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mydonese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı servise götürdüm ateşleme bobini değiştirdi 300 tl aldı bişey değişmedi sonra sanayide sıradan ustaya götürdüm 4 adet buji aldım 25 tl ustayada 2o tl verdim sorun gitdi artık patlamıyor
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hersey cıkabiliyor gösterin bence bazen oluyorki motor soğuk iken bilem yapıyor....
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
|
zaten ilk çalıştığı zaman yapıyo bunu o da herzaman değil. mesela konuyu açalı kaç gün oldu o günden beri yapmıyor. yani bazen yapıyo ama bazende olsa can sıkıyo tabi.
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |