![]() |
|
Satılık 2000 Model Peugeot 306 - 97.000 Kmde LPGLİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
306XT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: ümraniye / ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2011 Saat 16:53 |
|
ailem model yükseltmek istediği için satılığa çıkardım..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bak-pisman-olmazsin-peugeot-306-96-000-km-lpg-li-cok-temizzz-56063519/detay/ PEUGEOT 306 XT LPG' Lİ ** 2000 MODEL 97.000 ORJİNAL KM DİR. ** LOVATO SIRALI SİSTEM LPG RUHSATA İŞLİ. ** SES SİSTEMİ( KENWOOD USB VE 10 LU CD CHANGER(MP3LÜ)+ 4 BASS+2MİD +1 SUBWOFER ** XENON ÖN VE SİS FARLARI ** 2012 KASIM AYINA KADAR MUAYENESİ BULUNMAKTADIR. ** ÇİFT AİRBAG ** KLİMA ** APP PLAKA. ** ALARM ** YAĞMUR SENSÖRÜ ** FAR YÜKSEKLİK AYARI ARAÇTA DEĞİŞEN YOKTUR,BOYASI ORJİNALDİR. SADECE SOL KAPIDA LOKAL BOYA VARDIR İSTEDİĞİNİZ YERE GÖSTEREBİLİRSİNİZ.AYRICA ARAÇ RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ ÇOK TEMİZDİR.SİGARA DAHİ İÇİLMEMİŞTİR.UFAK Bİ PAZARLIK PAYI VARDIR. Düzenleyen 306XT - 17 Ağustos 2011 Saat 16:53 |
||
2000 Model Mavi Peugeot 306 XT
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar
|
||
![]() |
||
306XT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: ümraniye / ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
teşekkür ederim
|
||
|
||
![]() |
||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|
hayırlı satışlar
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ali daha az önce satmayı düşünüyorum dedin ne çabuk satmaya karar verdin? asıl aklımın almadığı da az önce satmayı düşünürken 7 gün önce aracı ilana koymuşsun ne iş?
buraya aracını satmak için geldiysen yanlış yerdesin, burası işini görüp gidenlerin yeri değil,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
aynen katılıyorum.
|
||
![]() |
||
|
satmayı düşünüyorum demedim arkadaşım ailem satmayı istiyo demiştim ilanda önceden vardı ama buraya kayıt olmamın nedenide araba ilanı değil önceki zamanlarda gelip forumu geziyodum 306 ile ilgili bilgilerden yararlanıyodum ama kayıt olmamıştım yeni kayıt oldum bende pejo hayranlığı zaten var 306 yı satıp 207 almayı düşünyüoruz foruma sırf arabayı koymak için gelmedim . onlarca peugeot tuning ,araba vsvs sitesi var oralara neden koymayayım .yanlış anlaşılma için k.bakma ama arabayı satmak için gelmedim bu siteye .ortamı güzel diye buluşmalar organizasyonlar oluyor diye ileriki günlerde bende ekibe dahil olabilirm diye gelmiştim ama neyse yanlış anlaşıldım k.bakma..
Düzenleyen 306XT - 17 Ağustos 2011 Saat 18:16 |
||
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ozaman gizemli hareketler yapma açık ol bizde şüphe etmeyelim değilmi.
ayrıca bir pot daha kırdın (: madem üye olmadan önce foruma girip geziyordun ozaman burnunun dibindeki ümraniyede yapılan iftara neden katılmadın?
neyse pek uzatmayı sevmem.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
tamam haklısın ama kötü bi amacım yoktu . rahatsız olduysanız durumdan, admine bildirip konuyu sildirebilirsiniz benim için problem değil arabamı satmak için kayıt olmadım siteye.ayrıca iftarları buluşmalarıda görüyordum ama daha önce kimseyle muhabbetim olmadığı için çekindim biraz.tekrar yanlış anlaşıldığım için özür dilerim.
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ya cok afedersınız bır sey sormak ıstyroum .. u arac neden bu akdar pahalı ? bu kadar edecegıne sız kendınzıınanıyormusunuz ?
|
||
![]() |
||
|
konu biraz dağılacak ama şöyle iza edeyim,
buluşmaya gelen arkadaşların çoğu birbirini tanımaz, orada tanışırsın samimi olursun birdahada ayrılamazsın olay bu. Gittiğinde muhabbete başladığında sanki oradaki insanları en az iki senedir tanıyormuşsun gibi sıcaklıkla karşılaşınca bana hak vericeksin.
bu cumartesi avrupa yakasındaki buluşmaya kesinlikle katılmalısın,
hayırlı satışlar.
|
||
||
![]() |
||
|
arkadaşım piyasasını araştırmanı öneririm. özellikleri yazıyor.böyle temiz araç pek bulunmuyor.inanıyorum bu kadar edeceğine.biraz araştır anlarsın zaten :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim gelmeye çalışacağım |
||
|
||
![]() |
||
|
hocam bende kullandım bua racı ..
2001 Model Xr platınum 70 bınde 12,750 tl ye aldık piyasası budur ;) |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Düzenleyen 306XT - 17 Ağustos 2011 Saat 18:18 |
||
|
||
![]() |
||
|
iyi almışsın =) senin aldığın gibi bulabilen alsın =) ben hiç görmedimde =) aracın özellikleri nelerdi acaba? ayrıca kazalı olma olasılığı nedir? temizmi ekstra özellikleri nelerdi? Düzenleyen 306XT - 17 Ağustos 2011 Saat 18:19 |
||
|
||
![]() |
||
|
size katılıyorum ancak temiz kazasız araçta ekstra özelliklerle fiyat biraz yukarı çıkıyor |
||
|
||
![]() |
||
|
hayırlı satışlar..
|
||
![]() |
||
|
Çok para.Hayırlı satışlar..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |