![]() |
|
Peugeot 207 - Spor Helezyon Yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KLeKS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2011 Saat 15:47 |
Arkadaşlar 207 için spor helezyon yay almak istiyor bir arkadaşım. eibach markasını biliyorum kaliteli fakat fiyatı 550TL gibi birde Performance marka yay var onlar 250TL baktım hepsinde ''özel alaşımlı çelik'' metalinden yazıyor yani hammaddelerde aynı gibi... peki bu aradaki fiyat farkının sebebi nedir? 50-100TL olsa gene bi derece problem yok ama 2katı fiyat farkı olunca insan merak ediyor.Bilgili arkadaşların aydınlatması dileğiyle herkeze iyi forumlar...
|
|
Peugeot 206 Sedan Comfort
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fark şuradan çıkıyo
1 ömür (ürün kalitesine göre özelliğini kaybetmeden uzun süre kullanabilirsin) 2 sertlik (markaya modele göre sertlik değişiyor kimi kw de rahat hisseder kimi başka markada yayın yumaşaklığı diger deyişle) 3 eibach lerde en üst tarafına hortum geçirilmiştir buda sert girilen çukurlarda vurmayı yumuşatır |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |