![]() |
|
206 sunroof problemi yardımmm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
troy2005 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2011 Saat 14:05 |
öncelikle herkese slm benim 2001 xs 206 pegeout var aracımın sunroof u dün durduk yerde açarken durdu ve hiç bir işlem yapmıyor yaklaşık bir 10 santimkadar açık kaldı herhangi bir ses gelmiyor yanı sanki enerji gelmiyorgibi akü başlıgını söküp tekrar taktım sigortasını kontrol ettirdim ama sorun geçmedi sunroof nasıl resetlerim onu bilmiyorum lütfen yardım....
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forum kuralları geregi ilk önce kendinizi tanıtmanız gerekiyor...
probleminiz en kısa sürede burdaki arkadaşlar çözer bu durum bi kaç kişinin daha başına gelmişti sorun halloldu.. ama ilk önce kendinizi tanıtınız.
|
|
![]() |
|
troy2005 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ismim ugur hatay iskenderundan
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
ugur balaban 35 yaş pegeout 206 xt özel sektör 0rh+ kan grubum galatasaraylıyım hatay/iskenderun dan ugurbalaban5@hotmail.com adresim
|
|
![]() |
|
umarım sorunun çözümünü burada bulurum ........
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kapanırken birden biremi durdu yoksa çatur çutur kırılma sesii, koku vs geldimi?
bu arada üyelerimizi tanıyalım başlığı altında yeni bir konu açarak kendini tanıtmalısın. verilen soruları sırasıyla yanlarına cevaplayarak doldurmalısın (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
yüzde 90 sunroof motorunda sorun var motor sarmış olabilir. iyi bir elektrikçiye gidersen söküp tamir ediyolar..
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
MIKE1986 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Konum: 206XS Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
slm ben ferruh fethiyeden ama su an yurt disindayim benim 206 xs im var sunroflu tam olarak bilmiyorum ama buyuk bi ihtimal kizagin icndeki tirnaklar kirilmis buradan aldim arkadaslar isteyen varsa getireyim ona gore sunrof cami filan motor da olabilir
|
|
BEN BENIJM
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Merhaba: 206 sunroof camı aramaktayım, fiyatı ne olur ? |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |