![]() |
|
Bulamadım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 01:37 |
||
Bıraz ılgı alaka ve merak meselesı
![]() |
|||
![]() |
|||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rıca ederım
![]() Bu jantların cms oldugunu bılıyordumda modelını tam bılmıyordum. Sıtesını acıp baktımda o acıdan 4 dk surdu
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
||
helal olsun tebrık ederım gercekten
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Atakan kardesım bu jantın markası Cevher Metal Sanayi = CMS dır Modelide 352 imiş...![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
||
bulamadım konusu varken yenı konu acmayayım dedım ![]() |
|||
![]() |
|||
umutbeg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
||
tsk ederım ama ıstedıgım goruntu bu degıl |
|||
Peugeot 206 / Roland Garlos / 2000... Benzin
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
rc racing jantlara bakabilirsin örnek
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Iyıkı soylemısız yanı... Yoksa jant gelecek hevesle taktırmaya gıdeceksın. Ondan sonra fıyaskooooooo... O anda yuzunun alacagı seklı dusunemıyorum![]() 35. yıldonumu adıyla urettıgınden ve lıstede olmamasından bunu dusundum.
Bana sorarsan oz janta o kadar para verme. Oz pahalı bır jant.
Dıger markalardanda goz gezdır begenecegın bır model olacaktır...
Alacagın jant mumkunse 6.5" ten daha genıs olmasın ve 25-30 gıbı ofsetlerde olsun.
Ayrıca sana tavsıyem 16"
|
|||
![]() |
|||
umutbeg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
||
Heves diyelim =) |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
umut millet jantın ölçüsünü lastiğin ölçüsünü ezbere bilir ama maddiyattan dolayı alamaz fakat sen tersten başlamışın jantı araştırmadan maddiyatı halletmişin
![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
tsk ederım ya .. sıparısı ıptal ettım ceceoli yardımcı olurmusun su jantlardan bulalım ebatlar ws bılmıom bn fazla :/ |
|||
![]() |
|||
||
Arkadasım jantın teknık olculerını bılmeden jant sıparısı verılır mı ?
Sahıbı oldugun 206 arac 4*108 bıjon sayısı ve bıjon mesafesıne sahıptır. Soylemıs oldugun 4*100 jantı aracına takamazsın. Bu yuzden sıparısı ıptal etmelısın...
Ayrıca jant montajında hayatı onem tasıyan ofset ve jant genıslıgıde cok onemlıdır...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
4x108 dir.
bide madem jant buldun konu başlığını buldum diye değiştir (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
4*100 uymuyorki bizim arabalara 4*108 diye biliyorum?
|
|||
![]() |
|||
||
17" 4x100 |
|||
![]() |
|||
||
Rıca ederım
![]() Sıparıs verdıgın jantın ofsetı ve genıslıgı nedir??? Düzenleyen CeCoLi - 17 Ağustos 2011 Saat 13:04 |
|||
![]() |
|||
||
17 '' verdım zaten sıparıs tsk ederım cecoli katkılardan oturu =) |
|||
![]() |
|||
||
206 ya 17 bıle fazla 18 ıle ne ısın var
![]() Camurluklar 17" jantı bıle anca donduruyor. 18 calısırmı acaba altında dıye dusunuyorum. Ayda 1 on takım yaparsın artık
![]() |
|||
![]() |
|||
||
sipariş verdim :)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |