![]() |
|
307 İçin Orjinal Pejo MP3 Player Var Mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2011 Saat 01:17 |
307'min (2006 SW) cd'si sadece track çalıyor, mp3 çalmıyor. Peugeot'un ürettiği MP3 çalan bir teyp var mıdır takabileceğim? Multimedya istemiyorum. Sadece mp3 çalan CD player, ya da aux ya da usb girişli bir teyp? Var mı böyle direksiyon kumandasıyla uyumlu bir peugeot teyp?
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef yok, bence uygun bir pioneer yada cd changerla beraber double teyp görsellik olarak fazla kayıp vermez. direksiyon kumandasınıda hallediyorlar diye biliyiroum.
bende 307 vardı, kaset çalar yerine usbli auxlu pioneer taktırdım cd changer yerinede bir göz yaptırmıstım telefon para vs koymak için.
|
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
2006 307'lerde yol bilgisayarı ayarları vs. de mevcut teypten kontrol ediliyor. onu çıkarma şansım pek yok. normal oto teypleri de ben sevmiyorum. orjinal pejo olsaydı iyi olacaktı..
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
sizin durumda bir arkadaş vardı cd changer yerine teyp taktırmıştı.
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
307'ler için mp3 çalabilen orijinal teyp var ama sıfırı satılmıyor bildiğim kadarıyla. Temiz çıkmasını bulmak da zordur.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |