![]() |
|
2001 model 206 rolland garros satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2011 Saat 22:11 |
2001 model 1.6 110 hp lik atiker marka sıralı sistem tüplü 206 rolland garros aracım satılıktır.aracımın trigeri, devir daimi, termostati,debriyaj seti,tablaları,z rotları,rot başları,fren balataları orjinal parçalarıyla sıfır yapılmıştır.aracım 103 bindedir.fiyatım sitedeki arkadaşlarıma 18.000 tl dir.aracın içi hiç deforme olmamıştır orjinaldir.pıoner marka 300 tl ye cd çalar taktırdım aracın üzerindedir.aracım dıştan komple boyalıdır bağaj kapağı hariç. içlerde boya yoktur.ön tarafta kazası veya darbesi yoktur.aracın üstü panoramik cam tavandır. aracın boyanma sebebi sol ön ve arka kapı sürtmesinden yapılmış ve boya tutmamasından boyanmıştır.araç çok temizdir.hiç orjinalliği bozulmamıştır.saygılarımla. Düzenleyen semih - 23 Ağustos 2011 Saat 20:14 |
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar hemşo inş. istediğin fiyata satabilirsin
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
inş. teşekkür ederim.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
SelintiGazer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelintiGazer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardeşim .
|
|
Dünyaya 3G'yi biz öğrettik. G'eldikleri G'ibi G'iderler. Mustafa Kemal Atatürk
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
hayırlı satışlar. link olsa daha iyi olurdu.
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim.ekleyeceğim inşallah sahibindene şimdi resimleri yok elimde aracımın. aracım diridir hor kullanılmış bi araç değil arkadaşlar.orjinal ilk paspasları içeriindedir.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
teşekkürler arkadaşlar çok sağolun.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim çok sağolun.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar fiyat verin sizde ne kadar diyelim.bana maliyeti 17.500 aracın bakımıyla birlikte.saygılarımla. Düzenleyen semih - 20 Ağustos 2011 Saat 22:41 |
|
![]() |
|
güncel.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
aracı görmek lazım
|
|
![]() |
|
araç anlattığım gibi orjinalliği hiç bozulmamış içi ilk günkü gibi tertemiz.resim eklemeye çalıştım ama başaramadım.saygılarımla.
Düzenleyen semih - 23 Ağustos 2011 Saat 20:15 |
|
![]() |
|
aracımı sahibinden sitesine ekledim saygılarımla. Düzenleyen semih - 23 Ağustos 2011 Saat 20:16 |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
inanmayacaksın geçenlerde arkadaşım nerdeyse aynısını galeriye 12000'e bırakMIŞ. haberim yoktu, olsa asla izin vermezdim. "ne yaptın sen?" dedim. sen değerini bil dostum, inme fiyatından
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim abi çok sağol.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
eyv. ben öyle fiyata vereceğime parça parça söker burdaki kardeşlerime dağıtırım daha iyi. icabında bulduğun ne site varsa koy, üzerine yaz, gerçek bi alıcı çıkar elbet< method="post" name="frmMessage" id="frmMessage" ="http://forum.peugeotturkey.comew_post.asp">
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |