Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2001 model 206 rolland garros satılık

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17285
Tarih: 07 Ağustos 2025 Saat 06:40
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 2001 model 206 rolland garros satılık
Mesajı Yazan: semih
Konu: 2001 model 206 rolland garros satılık
Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 22:11
2001 model 1.6 110 hp lik atiker marka sıralı sistem tüplü 206 rolland garros aracım satılıktır.aracımın trigeri, devir daimi, termostati,debriyaj seti,tablaları,z rotları,rot başları,fren balataları orjinal parçalarıyla sıfır yapılmıştır.aracım 103 bindedir.fiyatım sitedeki arkadaşlarıma 18.000 tl dir.aracın içi hiç deforme olmamıştır orjinaldir.pıoner marka 300 tl ye cd çalar taktırdım aracın üzerindedir.aracım dıştan komple boyalıdır bağaj kapağı hariç. içlerde boya yoktur.ön tarafta kazası veya darbesi yoktur.aracın üstü panoramik cam tavandır. aracın boyanma sebebi sol ön ve arka kapı sürtmesinden yapılmış ve boya tutmamasından boyanmıştır.araç çok temizdir.hiç orjinalliği bozulmamıştır.saygılarımla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: UGuRs
Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 22:15
Hayırlı satışlar hemşo inş. istediğin fiyata satabilirsin

-------------
KahramanKentli...

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 22:20
inş. teşekkür ederim.saygılarımla.

Mesajı Yazan: SelintiGazer
Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 22:33
hayırlı satışlar kardeşim .

-------------
Dünyaya 3G'yi biz öğrettik. G'eldikleri G'ibi G'iderler. Mustafa Kemal Atatürk

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 22:33
teşekkür ederim.saygılarımla.

Mesajı Yazan: Saleeh
Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 22:40
hayırlı satışlar. link olsa daha iyi olurdu.

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 22:44
teşekkür ederim.ekleyeceğim inşallah sahibindene şimdi resimleri yok elimde aracımın. aracım diridir hor kullanılmış bi araç değil arkadaşlar.orjinal ilk paspasları içeriindedir.saygılarımla.

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 22:45
hayırlı satışlar

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 22:47
teşekkürler arkadaşlar çok  sağolun.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 17:16
güncel

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 17:22
hayırlı satıslar

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 17:23
teşekkür ederim çok sağolun.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 18:34

arkadaşlar fiyat verin sizde ne kadar diyelim.bana maliyeti 17.500 aracın bakımıyla birlikte.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 22:42
güncel.saygılarımla.

Mesajı Yazan: Saleeh
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 22:45
Orjinalini yazan: semih semih Yazdı:

arkadaşlar fiyat verin sizde ne kadar diyelim.bana maliyeti 17.500 aracın bakımıyla birlikte.saygılarımla.

aracı görmek lazım

Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 22:50
araç anlattığım gibi orjinalliği hiç bozulmamış içi ilk günkü gibi tertemiz.resim eklemeye çalıştım ama başaramadım.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2011 Saat 12:37
aracımı sahibinden sitesine ekledim saygılarımla.

Mesajı Yazan: g-demir
Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2011 Saat 15:16
inanmayacaksın geçenlerde arkadaşım nerdeyse aynısını galeriye 12000'e bırakMIŞ. haberim yoktu, olsa asla izin vermezdim. "ne yaptın sen?" dedim. sen değerini bil dostum, inme fiyatından

-------------
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz

Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2011 Saat 15:20
teşekkür ederim abi çok sağol.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2011 Saat 15:21
eyv. ben öyle fiyata vereceğime parça parça söker burdaki kardeşlerime dağıtırım daha iyi. icabında bulduğun ne site varsa koy, üzerine yaz, gerçek bi alıcı çıkar elbet< method="post" name="frmMessage" id="frmMessage" ="http://forum.peugeotturkey.comew_post.asp">

-------------
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz

Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2011 Saat 15:23

bi ay içinde istediğim fiyata satılırsa vereceğim aracı.satılmazsada binerim iki üç yıl.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2011 Saat 15:38
ilanını siteden düzenli takip et, bir süre sonra "süresi dolmaktadır" deyip ilgisizlikten kaldırıyorlar. güncelle seçeneği yaparsın olur biter. sen bindikçe durur orda

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2011 Saat 15:40

bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 15:59
güncel.saygılarımla.

Mesajı Yazan: mon
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 17:19
kardeş kusura bakma ama ben gerçekleri söyleyecem, sen bu fiyata çok çok zor satarsın bu aracı. illa satıcıysan fiyatını 5 bin aşağı yazman lazım, kaldıki rengi çok tutulan bir renk değil. komple boya var, motoru nasıl bakmak gerek, ön takımı yenilemişsin 100 binde diyorsun bayan kullanmış diyorsun ön takımı yenilemişsin bu araç sanki biraz yorulmuş gibi. yinede mal senin tabi sanane diyeceksin elbet ama böyle gereksiz ilanlarlada pejonun imajını sarsmayalım.

-------------
206 2001 1.4 Colorline, Atiker

İlim dahi sanma senindir,
Bilim dediğin yalnız Rab içindir.

Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 17:34

estağfurullah neden kızayım ki büyüğümsünüz saygı duyarım.ben araç bayandan diye bişe yazmadım ama.boyanma sebebini aracın durumunu ve yaptığım bakımları yazdım.size göre gereksiz değersiz bi alan olabilir ama benim için çok değerli bi alan.aracımada baktılar ve 15.500 verdiler ama vermedim.buda benim pug um işte.yinede yorumunuz için çok teşekkür ederim.saygılarımla.

Mesajı Yazan: Mdeniz
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 18:07

çok pahalı yaw cam tavan diye de bu kadar etmemesi lazım garroslar pahalı ama yeşil rengi ve yaşı çok düşündürüyor şahsi fikrim 18,500 e ne golf ler var akıl halay bırakmaz. komple boyası da var yeni gördüm düzeltim hemen. bu havalara can dayanmıyor yeşil araba nasıl dayansın diyerek ben bu araca göre aracımı bedava veriyormuşum haberim yok vallaha http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orijinal-takasli-bakimli-sifir-hata-57323350/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orijinal-takasli-bakimli-sifir-hata-57323350/detay/  işte ilan işte araba bal dök yala 5 yaş farkı ve km si ve yakıt tasarrufu ile lpg takılmamış olması da cabası özür dileyerekte böyle birşey yapıyorum bilginize.

-------------
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP

Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 18:12
arkadaşlar aracım yorgun itmiş bi araç değil masrafsız bakımlı içi deforme olmamış ilk günkü gibi.sadece panoramc cam tavan değil ki özelliği.dijitl kliması,elektrikli aynları var.motoruda gayet iyi durumda bi arçtır.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 18:14
digital klima şahsıma konusuyorum birşey ifade etmiyor aynalar elektrikli bir avantaj ama 6 aydır aracıma bınıyorum aynalara bır kez olsun ayar çekmedim gerek yok bence motoru iyiyse 16,000 yı kaçırma derim çünkü maraşta araçlar genelde boyası güneşten solma olmadıgından kafa rahat oluyor. km iyi fakat boya olmasa 17,500 e gider di kesin

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 18:16

teşekkür ederim düşünceleriniz ve iliginiz için.saygılarımla.

Mesajı Yazan: mon
Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 19:16
bitli baklanın bitli alıcısı olur. aracına bir sözüm yok lakin fiyatı yüksek, eğer satacaksan fiyatı düşürmen gerek ben sadece bunu belirtmek istedim kardaş. yanlış anlama. kolay gelsin

-------------
206 2001 1.4 Colorline, Atiker

İlim dahi sanma senindir,
Bilim dediğin yalnız Rab içindir.

Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2011 Saat 20:00

haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim.saygılarımla.

Mesajı Yazan: se®k@n
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 01:49
Orjinalini yazan: x-desing x-desing Yazdı:

çok pahalı yaw cam tavan diye de bu kadar etmemesi lazım garroslar pahalı ama yeşil rengi ve yaşı çok düşündürüyor şahsi fikrim 18,500 e ne golf ler var akıl halay bırakmaz. komple boyası da var yeni gördüm düzeltim hemen. bu havalara can dayanmıyor yeşil araba nasıl dayansın diyerek ben bu araca göre aracımı bedava veriyormuşum haberim yok vallaha http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orijinal-takasli-bakimli-sifir-hata-57323350/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orijinal-takasli-bakimli-sifir-hata-57323350/detay/  işte ilan işte araba bal dök yala 5 yaş farkı ve km si ve yakıt tasarrufu ile lpg takılmamış olması da cabası özür dileyerekte böyle birşey yapıyorum bilginize.

Foruma 2 tane mesaj yazmıssın, ikisini de bu konuya ve Roland Garros'a camur atmak icin yazmıssın. Aynı zamanda kendi arabanın reklamını yapmıssın.

Sen önce bi Roland Garros'un teknik özelliklerini, donanımını iyice bi ögren, ondan sonra konus.

-------------
Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 12:08

serkan gardeş çamur benim gibi adanalıya yakışmaz git baştan sona oku bak ne diyorlar araç hakkında sen herkesle bir ilgilen sonra bana çat istersen angaralı gardaş aracımın 200 kişi içinde reklama ihtiyacı yok yigidin malı meydandadır zaten bilmem anlatabildim mi. ve araç sahibi gayet olumlu konuşurken senin bu tavrında sendede garros var galiba 4 çamurlugu boyalı bir çamurluk değişmiş vs . vs . sudan çıkmış balıga dönmüş araca ben de 17,250 isterim :) hadi kardeşim uğraşma arada girip bakıyorum yorumlar hoşumuza gidiyor içine doldurma.

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 13:04

arkadaşlar böyle kırıcı konuşaraktan nereye ulaşabiliriz ki lütfen kırıcı olmadan konuşalım.aracımın ne olduğunu ne durumda olduğunu görmeden bi resime bakıp çok yrgun bi araç dediniz,boyalı dediniz saygı duydum kişisel düşüncelerinize ama kırıcı konuşmayalım tek ricam bu.inanın bu konuyu açtığıma çok üzüldüm böyle kırıcı konuşmalar olduğundan dolayı keşke açmasaydım dedim bida açmayıda düşünmüyorum herhangi bir konu.aracıma gelincede aracım en az bir buçuk sene marafsız binilecek motoru çok bilmeden sağlam bi araç.öyle bilmeden aracı görüp durumunu konuşmayın lütfen.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 13:15

size saygı duyuyorum ama piyasa fiyatını paylaştıgınız için bir fiyat biçiliyor o yazıları da serkan beye yazmış bulunmaktayım kendi aracını da satmaya çalışıyor :) ben saygılarımı iletirim.

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 13:24
teşekkür ederim.benim demek istediğim kırıcı olmayalım ne olur.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 13:28
bak semih kardeşim aracın gerçekten donanımlı ve motor olsun sağlamsa güzel araç ah onu gri siyah beyaz yapacaklardı varya güç yetmezdi güç almaya. ancak arac hakkında ilannızı detaylı olması açısından diğer maraş araçlarına kıyasla fiyat biçmeniz profça bir yaklaşım olur iyi satışlar kırılanlara özür dilerim

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2011 Saat 13:30
teşekkür ederim.ben kendim için konuşuyorum ne gücendim nede kırıldım.hepiniz büyüğüm arkadaşımsınız saygılarımla.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net