![]() |
|
2004 - 206 hdi xline çekiş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kokturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: izmit-kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2011 Saat 17:50 |
herkese iyi forumlar hayırlı ramazanlar
dizel aracımda kalkışta eski randımanı alamıyorum kullandığım yakıttı hep aynı istasyondan alıyorum ve güvenilir bir yer (opet) aracın filtreleri daha yeni değiştirildi bunun dışında yapılabilecekler konusunda bilgisi ve önerisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ederim, genel olarak hızlanma sorunu yok sadece aracımın perfermansı daha iyi olmalı diye düşünüyorum |
|
206 HDİ 2004 X-LINE
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sen alıştığın ıçın daha fazla hız ıstıyorsun sankı :))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
kokturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: izmit-kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
galiba ama ford connect dizel araci kullanma sansim da oldu arac gaz pedalina basinca yolda durmuyor.sirket araci motor hacmi ve kac hp oldugunu bilmiyorum ama turbo dizel oldugunu hissettiriyor.
|
|
206 HDİ 2004 X-LINE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |