![]() |
|
satılık 206 xt 1.6 16v 110hp en fullu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2011 Saat 17:22 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-en-full-en-dolu-versiyonu-56831349/detay/
arkadaslar aracımı satıyorum forumda bilen arkadaslar bılır daha yenı aldım ve 2 hafta once sıfır tartarın tup taktırdım.sadece otomatıge alısamadıgım ıcın satıyorum:)))
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
hayırlı atışlar ...
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
güzel araç hayırlısı olsun:..
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
|
hayırlı satışlar melik kardeş... |
||
![]() |
||
|
biliyorum kızıyorsun ama ısınamadım :(((
|
||
![]() |
||
|
güncelll...
|
||
![]() |
||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|
hayırlı satışlar.güzel araç saygılarımla. |
||
![]() |
||
|
tesekkurler....
|
||
![]() |
||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|
fiyat uçuk gibi geldi müdür..
genede hayırlı satıslar |
||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||
![]() |
||
|
bu kadar full olup km az olup degısensız olup bide sıyah olunca
![]() |
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
hayırlı satışlar ama o araba öyle zor gider, afilli fotoğraflar koyman lazım
![]() |
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ısınmak önemlidir, birkere ısınamadın mı istediğin kadar bin zevk vermez
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok şaşırdım melik yaa
![]() alışamadıktan sonra yapcak bişe yok gerçi ama arabayı ilk aldığımda bende senin gibiydim alışamadım sevemedim bi türlü ama şimdi o benim kırmızı şeytanım biliyosun
![]() şimdi günde 10 kişi arıyo almak için satılık değil diyorum ya da uçuk rakam veriyorum kapatıyorum
![]() yinede karar senin tabi hayırlı satışlar inşallah daha iyisini bulur ve alırsın.
|
||
2004 Wolkswagen Bora Pasific 1.6 16V 105HP Benzinli
|
||
![]() |
||
|
Melih kardesım hayırlı satıslar olsun. bır hevesle almıstın ama otomatık herkesın sevecegı bır sanzuman degıl
![]() |
||
![]() |
||
|
gercekten oyle sevmesı cok zor alısamadım ama ayın 20 sınde tokata gıdecegım 20 gun kalacagım tekrar donecegım o arada seversem artık kaldırcam ılanı ama gene tat vermezse satım manuel alacagım
![]() |
||
![]() |
||
|
Hayırlısı bakalım. Uzun yolda keyıflıdır ama...
![]() |
||
![]() |
||
|
hayırlı satıslar
|
||
![]() |
||
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kesinlikle otomatiğin rahatlığı başka hiçbir arabada yok özellikle yoğun trafikte. gidip bi gel o zaman vazgeçebilirsin ama uzun yolda dikkat et rahatlıktan dolayı uykunu getirmesin
![]() |
||
2004 Wolkswagen Bora Pasific 1.6 16V 105HP Benzinli
|
||
![]() |
||
|
hayırlı satışlar.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |