|
Partner - 206 ? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
umutbeg
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2011 Saat 17:01 |
||
Arkadaslar sizlere bi sorum olacak sadece kafama takıldı..
Peugeot partner 2004 - Dizel - Modifiyeli Peugeot 206- Roland gallos- 2000 model Fiyatlar ikiside 14.000 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
gönlünden geçen ne peki ???ve iki araçtada abs airbag klima varmı ??
Düzenleyen by_ersin - 16 Ağustos 2011 Saat 17:03 |
|||
umutbeg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
acıkcası karar veremedım.. Airbag klima var ıkısınde de |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yani ikisindede abs yok öylemi ??? |
|||
umutbeg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Pardon gormemısım abs yazdıgını var ıkısınde de |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
biri binek benzinli araç--biri dizel yükte taşıyabileceğin araç... partner ryhsatta kamyonet yazdığı için her sene muayeneye girecek.. roland garros 2 snede bir girecek... roland garros daha dar partner daha geniş ve ferah .. daha vs... tam sana tavsiyede bıulunacaktımki bende kararsız kaldım kardeşim ya ikiside güzel araç... kusura bakma kitlendim şu an ...haklısın sen karar verememekte ..
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
partner geniş aile isen tercih edilbilir içi ferah bagajı geniş hoş bir araç spor modelde ise 206 iş görür bide modifiye çekersin tadından yemez....
|
|||
umutbeg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
acıkcası aılem varda pederın kendı aracı var sımdı 206 bana bıraz kucuk kacar dıye dusunuom 1.90 boy varda :D |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
maşşalllahhhhh o zaman roland garros ta senin koltuğun arkasındaki koltuğa kimse oturamaz mecburen sona kadar çekersin kolduğu ki .. ben 306 da 1,75 boyla çekiyorum sıkıntı yaratıyor ..
Düzenleyen by_ersin - 16 Ağustos 2011 Saat 17:17 |
|||
umutbeg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kesinlikle ole olur bildiğin kitlendım napsam |
|||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
arkayı düsünme al 206yı
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
elbette 206 vazgecılmez kardesım 206 ben xs bındım sattım sımdı xt bınıyorum ve satıyorum gene alacagım araba 206 :)))
|
|||
umutbeg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tsk ederım =) |
|||
HAR_teo
1. Vites 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arkadaşım öncelikle her iki araç ayrı konsepte. bu yüzden ilk önce ihtiyaçlarını düşünmelisin. ailenide alıp bi yerlere gidiyorsan partner almalısın. ama yok ben tek takılcam diyorsan o zaman elbette 206. bu arada yakıt açısından da partner daha uygun olacaktır senin için nede olsa dizel
|
|||
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|||
umutbeg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kararı sen ver o zaman hadi :D:D |
|||
HAR_teo
1. Vites 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben kararımı çoktan verdim 206 tabi ki
|
|||
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|||
semih
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2000 model rolland garros ta abs yok bende alırken var die aldım yokmuş.inş. gönlünüze göre bi araç bulursunuz.saygılarımla.
|
|||
Saleeh
2. Vites 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Konuyu görür görmez atladım.
Bizde babamda ve abimde olmak üzere 2 tane partner adventure var. Bende de 206 var. Arkadaşlarında dediği gibi 206'ya sürekli 4-5 kişi binmek senin için problem yaratabilir. Ben 206 aşığı olduğum için ve tek başıma yaşadığım için 206'ya zevk alarak biniyorum. Ama aile genişse kesinlikle partneri tavsiye ederim. Bagajı büyük, içi (206'ya göre) daha geniş.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
büyük olmasımı yoksa görsel olarak güzel olmasımı içinden gecen hangisi?. partnerin hiçbir görselliği olmayan bi araç , 206 ya göre artı ları var geniş ve dizel olması ama evinin kapısının önüne çıktığında görsel olarak içini ferahlatacak, işte budur ya diyeceğin araç bence 206. |
|||
umutbeg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Budur ya tmmdir 206 ;) |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |