![]() |
|
307 direksiyon sertligi yaşıorum yardım, |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hector ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: ş.urfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2011 Saat 15:14 |
Mrb arakadaşlar 2004 307 1.4 hdi xr aracım war we direksiyon yarı hidrolik gibi sert bundan once epey araç kullandım punto, auris, corsa, polo hıc bırınde bu kadar sertlık yoktu sorun mu war yoksa genel olarak mı bu araçlar böyle ?
|
|
Hector20_34
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dİreksiyon Hidrolik yağına baktırınız.yada lastik havalarına ,oda olmadı gaz pedalının yanındaki bölgede direksiyon paslanma yapıyor antipas sıkabilirsin başka sebebi olamaz.
|
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
benim aracımda şuan oldugu gibi hidrolik pompası bozulmuş olabilir şuan kendi aracımda motor çalışıyo ama yeterli barı bulamadıgından kamyon direksiyonu çeviriyorum sanki
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
aynı sorun bende de vardı lastik havalarını kapıdaki değerlere göre yapın hidroliği kontrol edin sorun çözlür diye düşünüyorum bir aksilik yoksa..
|
|
![]() |
|
oguzyildirim_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzyildirim_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar poverleriniz arızalı bu adrese bi bakın ...
Düzenleyen koliva - 19 Ağustos 2011 Saat 06:26 |
|
oto elektirikcisiyim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |