![]() |
|
peugeot 307 17'' jant acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cmm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2011 Saat 01:17 |
şimdi arkadaşlar benim bi sorunum war beğendiğim jantları yarın takmaya gideceğim fakat bu ET olayını tam anlamış değilim beğendiğim jantların ET: ölçüleri 40 benim arabama max ET 25 miş sanırım flanş yada spencer herneyse onunla bu problem çözülecekmiş siz ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
cmm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yardımcı olucak birileri vardır sanırım
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
flanş takılması da pek saglıklı degıl acıkcası tavsıye edılenı tak derım |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
model sıkıntısı var dostum biliyorsun 4*108 olayı
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
her jant modelının her bujon aralıgında uretımı var sfır alacaksan sıkıntı yaşamazsın |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
bugun tüm günümğ harcadım ve her girdiğim lastikçide 1 2 max 4 model var bijon aralıkları uyan en son beğendim bu seferde ET sorunu cıktı
bijon aralıkları uyuyor jantın sadece ET:40 |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
16 tak bencee 17 güzel oluyor ama aracı yoruyo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |