![]() |
|
Bosch Car Servis Sonrası... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2011 Saat 00:39 |
|
arkadaşlar iyi geceler.
dün topikte açmış olduğum stop etme sorunu ile ilgili Bosch Car Servise bugün gittim. genel olarak servis hoşuma gitti. ilgili alakalılar. cihazlar için zaten birşey söylemiyorum.herşey donanımlı. ilk önce aracı pc ye bağladılar. sorun malesef bujilerden çıktı.bana teknik olarak konuştular önce.daha kolay anlamam için bujilerimin Reno 9 lara takılan bujilerle aynı olduğunu ve düşük voltajlı buji taktıklarını öğrendim. bujiler değişti. 4 buji için 25 tl ödedim. boğaz kelebeği tek taraflı temizlendi(benim içimin rahat olması için) daha sonra aracı lifte kaldırıp genel olarak baktılar.rot boşlukları,fren balataları,akslar,arka torsiyonlar derken..... korktuğum başıma geldi.sol arka tarafta usta levye ile boşluğu kontrol ederken çok az da olsa boşluk olduğunu gösterdi. sol arka tarafı levye ile kontrol ederken tık tık diye ses geliyor. sağ tarafa geçtik. orayı da levye ile kontrol ederek gösterdi. orada esneme yok. kendileri 500 tlye yaptıklarını söylediler.zaten piyasa fiyatı da aşağı yukarı öyle 400-500 aralığı. size sol arka tarafın durumunu bahsettim.sizce beni bu şekilde ne kadar daha götürür?aciliyeti var mıdır? yoksa hemen mi yaptırmalıyım? vereceğini cevaplar için teşekkürler şimdidien... Düzenleyen maverick - 16 Ağustos 2011 Saat 00:51 |
||
![]() |
||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||
![]() |
||
|
yolda bırakacak degil ama yaptırmanda tabi tavsiye var ama yolda bırakmaz yani...
![]() |
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
bence yaptır ekrenden gitsin başka sorunlar çıkarmasın sonra
|
||
![]() |
||
|
bu aşamada tornaya gitmeden direk torsiyon bilyalarını değiştirse olur mu usta?
sağ da hiç bir şey yok. sol tarafta çok az boşluk var. levye ile esnetince tık tık ediyor.mil yatağı bozulmuş mudur ki?
Düzenleyen maverick - 16 Ağustos 2011 Saat 14:29 |
||
![]() |
||
|
Acılıp bakılmadıktan sonra ne soylense bos. Ama bosluk olduguna gore mılde asınma olmus olma ıhtımalı var...
Bence en uygun zamanda yaptırmalısın
Bu durum senı yolda bırakmaz ama bu sekılde kullanmaya devam ettıkce yapılacak ıslemı artırırsın... Düzenleyen CeCoLi - 16 Ağustos 2011 Saat 14:36 |
||
![]() |
||
|
siz bana bir kere torsiyon tamir takımının resmini göstermiştiniz.kendi aracınız için almış olduğunuz tamir takımı. birisi fransız birisi alman malı. hangisi daja iyi. ve fiyatları ne kadar? bende 206 için alman malı olanından bulabilir miyim?
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
bosch car servis adamlar işi biliyo ama cash dönüyo adamlarda
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |