![]() |
|
Arıyorum !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
umutbeg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 18:20 |
|
arkadaslar arabayı yenı aldım bayaaa masrafa gırdım 2. el bi lpg ( tup ) almak ıstıyorum aracım peugeot 206.. Sizce olurmu ?
Birde elinde olan varsa bana sölerse sevınırım ... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam cecoli bu işlerden anlar onun gelmesini bekle sana yardımcı olur....
|
||
![]() |
||
umutbeg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|
Tmm ustam özel mesaj atalım bakalım tsk ederım=) |
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Millet sıfır Lpg kiti taktırıp sorun yaşarken sen 2. el taktırmak istiyorsun , biraz risk alıyorsun gibi :) Bence yapabiliyorsan sıfır taktır..
Düzenleyen rifatseker - 15 Ağustos 2011 Saat 18:37 |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
|
rica ederim
![]() |
||
![]() |
||
|
acıkcası bunu soyleyen ılk kısı degılsın :/ pekı sıfırlarda hangı markayı onerırsınız ? 1000 tl maksimum :D |
||
![]() |
||
|
evet katılıyorum--çok masrafa yaptığını yazmış arkadaş bu yüzden 2. el arıyor galiba
|
||
![]() |
||
|
tum para gitti araca :D ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
vallahi dostum hiç ikinci ele girme derim.. ya azcık dişini sık sıfırına gir yada kredi kartına taksit felan yaptır.. ama ne olursa olsun sıfır tak.. gerci bu konunun uzmanı cecoli net bir yorum yapacaktır
![]() |
||
![]() |
||
|
Onu bekliorm simdilik:))
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
2 el lpg almak bagajda bavuldolusu c4 taşımakla aynı şey bence
|
||
![]() |
||
|
Aynen Amerikanın ırakta patlattıkları c4mü sanıyosunuz siz.Hepsi 2. el lpg
![]() |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
0 aliyorum anlasildi tamam :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |