![]() |
|
206 torsiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 19:20 |
Arkadaşlar. 2007 206 fever hdi ım war. Arka amortisör sistemi torsiyonla sağlanmış. Yay felan yok.
Aracım tempa gibi arkası havada duruyo. 4-5 cm arkayı düşürmek istiyorum. Bunu nasıl ve nerede sağlayabiliriz. Yay takmak gibi bi olay olabilir mi? |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4-5 cm ne yaptın hocam sen ya :)
ben 3.5cm düşürdüm de aracın yere degmesine bir paket sigara kutusu kalıyodu :)
|
|
![]() |
|
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
:D el freni cekip zorladığımda zaten 5 cm alcalıo araba o kadar havada :D en ufak bi harekette arka kopuo duz yolda drift yapmaya baslıom :D
ufak bi kaldırımdan inerken ön taraf sürtüo arkası leylek walla
|
|
![]() |
|
valla sana benden bi kullanıcı tavsiyesi sen sen ol aracının orjinalligini bozma sonra benim gibi bin pişman yersin..
ben torsiyonu düşürdüm sonra ileleyen zamanlarda sesler gelmeye başladı ve orjialine geri çevirdim... heee illa arabam çok yüksekte arkasını atmasın diyosan önlere 3.5cm eıbach yay arka torsiyonlardanda 2 diş düşürürsün işte ozaman sağlam basar yere aracın... bende eskiden düz yolda drift yapıyodum araç virajlarda bmw gibi arkasını atıyodu sonradan bi yay taktırdım bide jant lastik attım şimdi zorluyorum arkasını atsın diye ama nafile atmıyo zere zamk gibi yapışıyo :)
|
|
![]() |
|
jant lastik attım biraz toparladı ama biraz daha toparlamam lazım. Yay dan ziyade torsiyondan dusurtmem lazım. saglam işi bilen bi usta arıyorum.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bunun için okadarda detaylı bir işlem yok sanayide bi bi ustada yapabilir kendim yapıcam diyiyosan sitede nasıl yaıldıgı anlatılmıştı
|
|
![]() |
|
bence usta el beceerin kabiliyetin yoksa torsiyonlara kendin elleme derim,ince işler bunlar bilyaları dagıtırsan başına iş açarsın...
400 milyon gibi masraf açarsın :) git 50 lira ver bi ustaya arka torsiyonları düşürsün en güzeli temizi.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
aynen bi ustaya gitmek daha iyi sonuçlar doğuracaktır ama arkaya birileri bindiginde düşecek payıda hesaba katmak lazım sonra 2 kişi oturunca ön havada arka şagıda kalmasın arka her zaman önden biraz havada olması lazım bence
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |