![]() |
|
rölantide stop etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 17:34 |
arkadaşlar merhaba.
bugün kırmızı ışıklarda beklerken arac birden stop etti.hemen gözüm göstergelere gitti anormal bir durum mu var diye.STOP yazısıda görünmedi acil birşey olsa heralde çıkardı.hararet de nıormaldi. ama hiç yapmazdı. sizce sebep nedir?
Düzenleyen maverick - 14 Ağustos 2011 Saat 17:35 |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birkaç defa tekrarlaması gerek. bu şekilde fikir sahibi olmak zor...
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
diyelimki yine yaptı.sebep ne olabilir?
|
|
![]() |
|
güncel
arkadaşlar benzer sorunları yaşamış arkadaşlar veya bilgi sahibi olanlar varsa sevinirm. aracımda rölanti dalgalanması yaşanmıyor. ama birden sanki elektirik kesilmiş gibi stop etti.anlam veremedim.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
gaz kelebeginden olabilir benim aracımın kelebek sorunu yüzünden ışıklarda felan çok stop ediyodu temizletince düzeldi anlık olarak yakıtdada sorun olmuş olabilir bu tekrarlayıp tekrarlamamasıyla belli olur
|
|
![]() |
|
1-gaz kelebeği
2-oksijen sensörü 3-bujiler olabilir diye benimde aklımdan geçiyor. diğer forumları okudum biraz aynı şeyler hep bu 3 ünden kaynaklı olmuş. yine de teşekkürler. bujiler ne kadardır?
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
alacagın markaya göre değişir bosch dan şaşma derim ben 4 tanesi 20 yada 30 olması lazım yanlış hatırlamıyosam
|
|
![]() |
|
peki boğaz kelebeğini temizlettiğim zaman kalibrasyon ayarı yapmak lazım mı?
forumda boğaz kelebeğinin temizlenmesi diye bir konu açılmış,orda kalibrasyon ayarı yaptırmak lazım demişler.
|
|
![]() |
|
bu arada arac lpg li değil.
|
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çoğunlukla rolanti motorunda oluyor ama çok sık yapmaz çokta kafana takma
devir saatini kontrol et dalgalanma oluyormu
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
ustaya yaptırmanı tavsiye ederim kelebegin ne durumda oldugunu bilmiyorum benimkini usta söktü temizledi getirdi taktı ışıl ışıl oluyo :) evet kelebek tamamen söküldümü kalibrasyon ayarı yapılması gerekiyo
|
|
![]() |
|
ben şu an memlekette tatildeyim.kdz ereğlideyim.
babamın tanıdığı bir BOSCH CAR SERVİS varmış. hocam getirsinler bağlayalım cihaza demişler.güvenebilir miyim? ayrıca forumda bir kaç arkadaş bosch un pc bağlantılarında çıkan sonuçların,yetkili servisin bağladığı cihaza göre farklı sonuçlar çıkardıklarını yazmışlar.
|
|
![]() |
|
bosch servisler başarılı diye biliyorum ama neticede nerden olduguda kesin değil bana sorarsan fazla parada tutmicaksa götür baglat bakalım pc sonucu ne çıkıcak
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
burdaki bp den benzini aldım. yaklaşık 20 km sonra böle oldu.
su mu karıştırıyorlar ne halt yiyorlar anlamadım.daha önce hiç böle yapmamıştı. Düzenleyen maverick - 15 Ağustos 2011 Saat 02:54 |
|
![]() |
|
su eklenmiş olsa yakıt filtrendeki sensör yakıtta su oldugunu söylerdi sana ışı yakardı şimdiye denk gelmiştir bence
|
|
![]() |
|
hadi ya.bak ben bunu bilmiyordum. bizim arabalarda benzinde yabancı katık varsa uyarı veriyor öyle mi?STOP ışığı mı yanıyor kardeşim?
|
|
![]() |
|
o kadarını bilmiyorum kusura bakma ama 92 model 205 de varsa bundada vardır mantıgından yola çıkarak böyle bişey dedim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |