![]() |
|
407 Macarena... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 17:02 |
|
vallahi billahi aklımda ne mercedes ne bmw... bu da benim yüreğimde yatan aslan... daha ötesi yok dostlar...
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 14 Ağustos 2011 Saat 20:13 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam bu makina dehşey bişeymiş gümtıs gümtıs la süper olur bu beh....
![]() |
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
sen ne diyosun hocam yaaa... ahh be ahhh...
|
||
![]() |
||
|
O nasıl bır tavan yaaa
![]() Yalnız en guzel yanı 4 kapılı cabrıo olması. Bırde kapı dıreklerıne saglamlık katması acısından on koltukların arkasından profıl gecıyor o ısı bıraz bozmus ama mevburen olmak zorunda
Bır guzel yanıda CC bır aracta sunroof konforuda yasatıyor.
Fakat ben bu kadar eklemlı bır sıstemın omru noktasında suphelerım var
![]() |
||
![]() |
||
|
araca söylenecek hiç bir şey yok bana göre...
ama dediğin gibi ben de açılır tavan mekanizmasının ömrü konusunda düşünceliyim...
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
hakkaten bende begendim.
206 sunroof u bile arıza veriyorken bunu düşünemiyorum :) ama 10 numara 4 kapı cabrio...başarılı çalışma |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
aşığım bu arabaya aşık...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Allah sahibine bağışlasın.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hem 4 kapı hem cabrio valla çok güzel, |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
herkes görsün güncelii...
|
||
![]() |
||
|
mehmet abı aracına hasta oldum abı
|
||
![]() |
||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
|
Macarenaya bende bayılıyorum ama sorun su turkıyeye ıthal edılmedı. belkı dısardan getırtebılırsın..ben gecen yabancı plakalı bır gurbetcıde gormustum arabayı ızlemek ıcın adamı sokak sokak takıp ettım.
![]() benım encok begendıgım tamponalrdakı yan ızgaralar.. kopek balıgı tarzı ![]() |
||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
||
![]() |
||
swat_407 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: aNtAlYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
|
makina gerçekten güzel...
|
||
Peugeot 1.6 XT Black 110 hp Benzinli ve Manuel
ATA'M İZİNDEYİZ. |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
İkisi de harika araçlar ama 4kapı cabrio olanın mekanizma çok çabuk bozulur bence. |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
o direklerin arasına çekilen demir işi bozmuz koltuk yatmaz onun yüzünden :) ama 4 kapı cabrio olması başarılı olmuş
|
||
![]() |
||
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ALLAH gönlünüze göre versin, inşaALLAH bir gün bu araca sahip olursunuz...
|
||
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
||
![]() |
||
|
mehmet abım yakısır sana ıns en kısa vakıtte alırsın bızde hava yaparız he yaw 407 macera mı bızım bı abıde var guzel arac derız
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen ahmetsemiz - 15 Ağustos 2011 Saat 10:51 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |