![]() |
|
307 1.6 CC aldım sonunda :) Anlayanlardan Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 16:08 |
|
Arkadaşlar 307 xt vardı onu sattım 307 cc aldım antalyadan..
Araç kırmızı konsol kırmızı sıyah derı doseme cok memnunum araçtan 2 gundur bınıyorum yalnız merak ettıgım cozemedıgım seyler var; Öncelikle Deri konsolun dikişleri atmış 500 lira ıstıyolar komple dosemeye ama tonu tutmayacak gıbı orjınal sekılde nasıl yapılabılır acaba ? sıfırı pahalıdır hiç sormuyorum o yüzden. lütfen akıl verin işin içinden cıkamıyorum Sonra Esp tuşunda ışık yanmıyor basıyorum bi ikaz filanda yok ne olabilir ? Alarm tuşunuda çözemedim ama bi ara ustu acıkken yanıp sonuyodu ama hıc otmedı Muhtemeln Far sensörümde arıza var otomatık yanmıyor Aslında çok merak ettiklerim var biliyorsanız gerçekten sevaba girersiniz aklım çok karışıyor bu araçta :) Herşeye rağmen izlenimlerim süper aracımda lpg de var alınabilecek en süper araçlardan birisi.. eğer sormak istediğinz bişey varsa her türlü yardımcı olmaya çalışırım... saygılar |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
öncelikle aracın hayırlı olsun güle aldığın araç sana, sattığın araç da alan kişiye hayırlı mutlu binmeyi nasip etsin. CC lerin torpidosunu tamir ettirebilirmisin bilmiyorum ama sitemizde individual abimiz Xt ye yaptırmıştı. yanılmıyorsam o konslun fiyatı 7500 TL, sadece sökme takma işçiliği 350 TL olması lazım. İstersen okadar kötü deilse hiş uğraşma. esp tuşunda arıza olabilir yada içindeki lamba patlamış olabilir. esp nin sağlıklı çalışıp çalışmadığından emin olmalısın, düğmeyide başka bir düğme ile değiştirerek denemelisin. eğer sen yokken alarm çalmışsa araca bindiğinde alarm tuşu tanıp söner. iki tür alarm olması lazım. 1. tam kitleme oluyor araç içinde hareket olunca yada kapılar zorlanınca çalıyor, diğeri ise araçda hareket eden bişey bıraktığında kedi köpek çocuk vs. ozaman çalmıyor sadece kapı zorlanınca çalıyor. far sensörünün devre dışı olabilir, kontak yarım açıkken sinyal kolunun ucuna 3-5 saniye basılı tutmayı denedin mi? o şekilde devreye alınıp devreden çıkarılıyor genelde. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
Öncelikle bende cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorum...
Yolcu tarafındaki konsolun tüm dikişleri atmış durumda.. 7500 gerçekten inanılmaz rakammış mecburen tamir yada komple deri döşetme yoluna gideceğim :S Esp tuşunu yarın servise göstermek en iyisi Aracın üstü açıktı ama kilit poziyonundaydı araç dışardan abktım yanıp sönüyordu ama aracın hep yanındaydım hiçbişey ötmemişti.. Far sensörünü dediğiniz gibi yapmadım yarım kontakta şimdi aşağı inip yapacağım :) Tekrardan teşekkürler..saygılar |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
|
Hocam üşenmedim gittim arabanın yanına yarım kontakta dedğinizi yaptım automatic light active yazdı muhtemelen oldu çok teşekkürler :) |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
düzelmesine sevindim.
diğer sıkıntıların ile ilgili cevaplarıda merakla bekliyorum
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
esp yi yol bilgisayarından da iptal edebiliyorsun,oradan iptalse ışık ondan yanmıyodur ama inş. öyledir,çünkü eğer ağrıza varsa elini biraz cebine atman lazım...
Düzenleyen Faruk - 15 Ağustos 2011 Saat 15:57 |
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
|
faruk araç eski kasa,
|
||
||
![]() |
||
|
Yol bilgisayarına baktım göremedim yarın servis bakalım nediyecek , ama asr çalışıyor sanki 1.viteste patiye düşünce devamını geitrmiyor hemen topluyor ama esp ışığı yanmıyor |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
eski ile yeni fark olduğunu bilmiyordum. araç toparladığı zaman ekranda gerekli ışığın yanması ve aracın toparlanması lazım.sende toparlanma var ama ışık yanmıyorsa bunada şükür de servis ne diyecek bakalım.
|
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
|
Hocam aracın kalkışında titreme vardı özel servise sordum baskı balata bitmiş o yüzden dediler değiştirmeyede 500 lira dedi sizce çokmu istedi yoksa normalmi ?
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |