![]() |
|
106 Lowrider |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 13:16 |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayalimdeki 106 şekli budur,süspansiyon şekli çok iyi olmuş,güzel paylaşım için sağol,sanki yakında senin arabada boyle bir sistem deneyecekmışsın gbi bir his var
![]() |
|
![]() |
|
Bende bu hıdrolık sıstemlerı cok begenıyorum... Cok guzel bır uygulama
![]() |
|
![]() |
|
Arabaya bayıldım ya çok tatlı jantları arka stopları ön kaputu,hidrolik sistemi :)
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bu sistemi burdada yapıyolar ama 3000 3500 tl gibi bi rakam tutuyo biraz daha ucuz olsa düşünürdüm yada quick aldıkdan sonra düşünebilirim :)
|
|
![]() |
|
quick e bi geçim ilk işim bu yalnız izlemekden ezberledim artık
|
|
![]() |
|
bence harıka jantlar eskı 9 kol ahtapot bende kaputumun ustune atamın resmını kaplatcam koydum kafaya
|
|
![]() |
|
kardeşim başarılı bi düşünce ama saf o resim için aracına zarar vermek isteyecek kendini insan sanan mahlukatlar var
|
|
![]() |
|
aynen kardesım onu dusundum ıcın uygulamaya gecemıyorum lanet olsunkı bızım ınsanımız ozurdılıyerek soyluyorum mahlukat ve yobaz ıste sadece kalıo oyle ama ılerde garajım olursa yapıcam cunku kafama koydum herseyı bugune bu yasıma kadar yaptım ve yapıcam
|
|
![]() |
|
inşallah kardeşim inşallah
|
|
![]() |
|
ıns kopmayız kardesım ama yaptımda gene ılk sızler yorum yapıcaksınız
|
|
![]() |
|
kolay kolay kopmayız kardeşim bi aksilik bi dert keder olmadıgı sürece markada değişse bu ortamı bırakmam
|
|
![]() |
|
kardesım sın eksık olma aynen dedıklerın denden de aynı musadenle ben cıkıyorum kardesım
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |