![]() |
|
Videodaki Ledler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 20:38 |
Elektronikçilere bakmanız lazım. 2*30cm lik şerit satılıyor linkte oda 17.5 dolar kargo bedava. Normallerin fiyatlarını bilmiyorum SMD ledler biraz daha pahalı olyor.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bana lazım olan buda tr piyasada nasıl bulabilrim....
|
|
![]() |
|
yapma beh çok mu kötü
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
bence bulmasan da olur. çok emanet duruyor be dostum
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Aradığınız bunun gibi bir şey mi?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-White-SMD-LED-Strip-Daytime-Running-Light-DRL-Driving-/170680804772?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27bd5e65a4 |
|
![]() |
|
hocam bence kameradan kaynakalanan bir durum parlaklığı düşürülerek güzel bir görüntü elde edilebilir....
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
uzakdan pekde aralıklı durmuyo yanına yanaşmak gerek anca
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
ben eskişehirde çok aradım aynen far üstü yapmak için malesef bulamadım. internete bakın mutlaka bulursunuz.
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
![]() |
|
Video daki ledleri nerde bulabilirm... Düzenleyen afaruk307 - 14 Ağustos 2011 Saat 06:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |