![]() |
|
oto şampuanı önerisi !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 20:20 |
|
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Gökhan_S - 13 Ağustos 2011 Saat 23:15 |
||
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende yok cunku aracı 2 el aldın dıyelım ıcındekı ne marka yag oldugunu bılıyormusun eksılınce uzerıne ne olursa eklıyorsun...
|
||
![]() |
||
|
Gökhan Bey,......burada.com adlı internet sitesine girin,orada araç temizlik ürünleri bölümnde çok satanlar listesindeki ürünleri inceleyebilirsiniz. |
||
![]() |
||
|
Peki bu dediğin sağlıklı oluyor mu, yani bilmediğim için soruyorum (ki ben önümüzdeki hafta komple yağı değiştireceğim ayrı konu ama). Yani farklı yağlar sorun çıkarmasın:S |
||
![]() |
||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
|
![]() |
||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||
![]() |
||
|
Aracın içinde ne marka yağ var,değerleri ne bilmeden ekleme yapmak hiç mantıklı olur mu? Ayrıca iç-dış yıkamayla bu konunun ne alakası var anlamadım doğrusu.. ![]() |
||
![]() |
||
|
şampuan olayı hikaye.
araba yıkama püf noktaları yaz google. karıştır sıvı el sabunu ile sirkeyi. hem parlar,hem kireci gider.
|
||
![]() |
||
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
|
arkadaşlar bi sorum daha var kimse yok? bu navigasyon cihazı yararlımı ?mesela şehirler arası yolculuk yaparken başlangıç noktasından varış yerine kadar beni yönlendirebiliyomu görsel ve işitsel olarak?
|
||
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
||
![]() |
||
|
ben bi heves aldım.hergün tak sök (hırsızlığa karşı)
dediğin işlevleri görür.ama çakmaklık şarjla görür. 2 saatte shut down please
|
||
![]() |
||
|
kardeş 2 saatte shut down derken? yani şarzı bitiyomu? navitech diye bi marka var 4 saat dayanıyo diyo?ya bana esas faydası şu olacak ben uzun yola çıkarken evimin önünde varacagım 800 km.lik yolun sonundaki şehri ayarlayıp bana yolu gösteriyormu? hiç uzun yol tecrübem yokta :(
|
||
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
ana yolları gösteriyor ama yeni yapılan veyada ara yolları göstermiyo
|
||
![]() |
||
|
Reklam gibi olmasın ama Bende navitech B432 Primo var, kesinlikle tavsiye ederim, baya rahat kullanımı, hiçkimseye danışmadan dilediğim yere götürüp bırakıyor, hatta bazen abidik gubidik diyoruz bilen arkadaşlar bura ne ya diyor sonra bir bakıyoruz baya kısa sürede doğru bir şekilde teslim ediyor.
Şarjı gidiyor sanırım 3 saat kadar ama ne önemi var sonuçta çakmaklık olan araçlardayız direk takıyorum ben. Bugün cilalı bir şampuan aldım ben de denemek amaçlı bakalım sonuç ne olacak. |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
vallaha ben şampuanı yıkamacılardan alıyorum komprasörle kendim yıkıyorum 5 lt sini 20 tl alıyorum 3 4 defa yıkıyorum
|
||
![]() |
||
|
5 lt ile 3-4 kere yıkamak biraz az sanki Dincer hocam ya? Kompresör olayına henüz geçmedim ben şimdilik böyle sünger ile idare ediyorum:)
|
||
![]() |
||
|
komprasörle yıkamada şampuan çok ziyan oluyo + her defasında 2 kere sabunluyorum :) yani tek sabunlamada 8 9 u buluyo
|
||
![]() |
||
|
Aracı şampuanla yıkarken mikrofiber eldiven kullanmanızı ve aracınızı bu şekilde yıkamanızı öneririm arkadaşlar. Şampuana gelince ben size Meguiars firmasının Meguiar’s Ultimate Wash & Wax Köpüklü Boya Koruyucu Şampuan ürününü şiddetle tavsiye ederim. Biraz pahalıdır ama kullanımında kovaya çok az koymanız fazlasıyla yeterli oluyor ve aracınızı çok güzel temizleyerek üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturuyor...
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=222 |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben en son ÇBS aldım memnunum..
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
banada çbs yi çok öneriyolar ama denemedim işin açıgı
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yıkama makinesiyle kullanıyorum. araca püskürtüp süngerliyorum ve parlıyor araç cilalı olduğu için. güzel şampuan tekrar aynısından alırım ..
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |