![]() |
|
xenon yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 09:00 |
+1
zaten uygun olduğu için aldığına göre d2r lere hiç yanaşmazsın bile. bu sebeple illede alacaksan mercekli farın varsa al yoksa hem kendine hemde başkalarına işkence etme. 8000k alırsan da kışın sökmek zorunda kalırsın önünü hiç göremezsin çünkü.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk önce aracının ampül kodunu öğrenmen lazım,ayrıca aracında mercek yok ise bu işi profesyonel ce yapan bir firma bulup kodu R ile biten ampullerden alman lazım örn : D2R.
amaç daha iyi görmek ise ya mercek alacaksın öyle xenonlayacaksın yada dediğim gibi D2r benzeri bir ampul alacaksın.bunların dışında 4350 KW her mevsimde max görüş sağlar,6000 kw ile 4350 kw arasındaki fark en iyi yağmurlu havalarda anlaşılır,8000 kw biraz daha maviye çalar renk olarak ama kışın karlı havalarda performansı kaybolur. bu kurallara uymazsan ne olur sorusuna cevap ise,senin aracın güzel gözükecek(ama güzel göstermeyecek) ama karşı taraftan gelenlere ve önündeki araçlara zulüm edeceksin,bol bol kulağın çınlayacak ve bu tip uygulamar da uygun fiyat var diye biraz sert olabilir ama bencilce davranmaya gerek yok.şuan maddi durum buna elverişle değilse biraz daha bekleyip doğru ve güzel olanı yapmak bence en güzeli,geç olsun,temiz olsun hakkı ile olsun. Yada alternatif ürünleri değerlendir.Narva markasının beyaz ışık veren ampulleri var çok iyi aydınlatırlar yaz kış performansları iyidir, kimseyi rahatsızda etmez.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bana kalırsa h7 8000 yada h8 8000 olabılır ama bunları farlara taktın zaman far ıcıne mercek alman lazım ısıgı toplu tutması ıcın dıger turlu cok fazla goz alıyor
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
arkadaşlar xenon var uygun fiyata arkadaşta h1 h2 h3 h4 h7 h8 bunlardan anlamıyorum en çok tutulan hangisi arkadaşlar 8000k deniliyor ancak H çözemedim
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |