![]() |
|
alçaltma... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 21:54 |
selam arkadaşlar bende 1.4hdi 206 var 205.40.17 RC jantı war arabamda fakat arabamın önünü düşüremedim eibach 5cm yay var ama lastikle çamurluk arasına 3parmak giriyo spor yay aldım kestirdim orjinal yayları kestirdim cok ses yaptı söktüm bu halde rahat ama yüksek millet hiç ugrasmadan 5cm le yerde benim araba düşmedi jantım büyük diyemı acama arkadsmda 5cm yay war 15 jantla bosluk falan yok.acama spor amotisör alsam çamurluklara sürtme yaparmı ben arabayla oynatmayı pek sevmiyorum yani camurluklara dokunmdan o boşlugu kapatıp rahatlıgı saglayabılırmıyım spor amatısor rahatmı kullananlar warmı yardımcı olursanız cok sewınırım..lütfen yardımcı olun
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konu başlığında yazdığı gibi arabanı fazla alçatma çok faydalı birşey olsa fabrikası çıkarırken alçak çıkarır. ön takıma faydalı bir uygulama değil. alçak bir 106 sahibi olarak tavsiye etmiyorum.
|
|
![]() |
|
benım aracım orjınal alcaltma yok arkaya 2 kı bındı zaman baya ınıyor bıde yuk varsa lastık drek ıc davlumbaza surtuyor bana kalırsa fazla alcaltmayın derım aracın altı ıcın
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
düzgün bir spor amartisör alsan 1000 lira vericen + her kasisde yavaşla arabaya fazla kişi binmesin oalışveriş merkezlerinin girişlerindeki tuzaklara sürt gibi bayagı uzun bi liste var önünde illada düşürmek istiyorum diyiyosan 5 cm yayla beraber amartisörü traşlata bilirsin ama konfor 0 olur + ön takımdan haftasına kalmadan garip sesler gelmeye başlar
|
|
![]() |
|
arkadasa katılıyorum usta
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok saolun arkadaşlar cok teşekkür ederim kalsın böle resimlerini koyamıyorum ama yarın deneyecem inşallah koyarım ilginiz için teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |