Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 xr otomatik sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
comrann Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı comrann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 306 xr otomatik sorunu
    Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 11:28
merhabalar,
aranıza yeni katıldım ve otomatik vitesle ilgi konuları tek tek inceledim ama benim rasladığım soruna benzeyen bişey bulamadım (eğer olurda ben görememişsem şimdiden özür dilerim)

aracım 140000 de 306 xt brv otomatik 1,6 benzinli

sorunum bazen vites geçişlerinde vurma yapıyor (gerçi 1den 2 ye geçerken değilde diğer vites aralarında yapıyor.) bu konuda zaten birçok başlık açılmış benim asıl sorunum araç düz yolda 2100 2200 devir arasında (sadece bu devirlerde) sirkme yapıyor. Yani düz yolda sakin sakin 70 80 le giderken birden vurmaya başlıyor deviri düşürüp yada artırınca bu sorun ortadan kalkıyor

Araçta spor ve kış ışıkları yanmdı hiç. yokuş testinide yaptım kaydırmadı fren müşüründede sorun yok
yani burda öğrendiğim kendi yapabilceğim tüm tesleri yaptım

şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 11:33
otomatiği bilemicem ama benim aracımdada oldu gaz kelebegi dediler değiştim düzelmedi en son motor kulakcıklarından birinin kırıldıgını bulduk onu değişince düzeldi her zaman değil durdugum zamanlarsa silkeliyodu araba
Yukarı Dön
comrann Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı comrann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 11:37
çok teşekkürler ilginize bi baktırayım
Yukarı Dön
zeynep taylan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zeynep taylan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 19:11
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

otomatiği bilemicem ama benim aracımdada oldu gaz kelebegi dediler değiştim düzelmedi en son motor kulakcıklarından birinin kırıldıgını bulduk onu değişince düzeldi her zaman değil durdugum zamanlarsa silkeliyodu araba

nasıl yani, motor kulakçığını değiştirince vuruntu ortadan kalktı mı?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.