![]() |
|
sarj dinamosu arizasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
celllat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 10:43 |
selam arkadaslar tatil donusu aku ikaz lambasi yandi kontrol ettirdim sarj dinamosu sarj yapmiyo denildi.Anadolu yakasinda nerde baktirabilirim bakan usta direksiyon kutusunu sokmem lazim deyince vazgectim biraktim ciktim.sarj dinamosu icin sokulmesine gerek varmi ki?
iyi bir usta tavsiyesi lutfen...
|
|
2003 206 1.4 xt 8v manuel-benzin-shell-142.km-gri renk
|
|
![]() |
|
celllat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guncel
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Şimdi bu konuda sana yardımcı olabilecek bir kaç arkadaşımız var birazdan aktif olup senin soruna yanıt vereceklerdir emin ol :)
|
|
![]() |
|
ok yarin halletmem lazim bir tavsiye bekliyorum
|
|
|
|
![]() |
|
guncel
beyler yokmu bilgisi olan :( |
|
|
|
![]() |
|
avrupa tarafında oldum ıcın yardımcı olamıyorum ama anadoludakı arkadaslarım ımdadınıza yetısecektır gecmıs olsun
|
|
![]() |
|
tesekkurler
cevap yazmanız da yeterli bu vakitde. |
|
|
|
![]() |
|
rıca ederım orda oturan arkadaslarım yardımcı olucaklardı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |