Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - TeknoSA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

TeknoSA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ultrAzrail Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Mart - 1989

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ultrAzrail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: TeknoSA
    Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:22
Değerli P.T Ailesi,

Bilgilendirme amaçlı yazıyorum,kimimizin ihtiyaçlarına yardımım dokunabilirse ne mutlu bana.Teknosada çalışıyorum.Sürekli değil ama ayın belirli günlerinde ciddi indirimler oluyo,ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizleri bilgilendirmek ve yardımcı olmak isterim.Yaklaşık 5 senedir bu şirkette çalıştığımdan dolayı şehir içi ve dışı neredeyse tüm mağazalarımızla bağlantım var.E bu aileninde geniş bi yelpazesi var :) Özellikle TV ve Notebook ihtiyacınız olduğunda bilgi verirseniz en uygun ve en kaliteli ürünler hakkında yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarımla
Semih Şahin
Mağaza Sorumlusu
Ankara Tunalı Hilmi Caddesi TeknoSA
SigaяaчLa aкLa geLen , izmaяitLe чeяe düşeя .

2001 Peugeot 206 XR 1.4 Benzinn ( Kül Gri )
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Mart - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ultrAzrail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:23
Orjinalini yazan: ultrAzrail ultrAzrail Yazdı:

Değerli P.T Ailesi,

Bilgilendirme amaçlı yazıyorum,kimimizin ihtiyaçlarına yardımım dokunabilirse ne mutlu bana.Teknosada çalışıyorum.Sürekli değil ama ayın belirli günlerinde ciddi indirimler oluyo,ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizleri bilgilendirmek ve yardımcı olmak isterim.Yaklaşık 5 senedir bu şirkette çalıştığımdan dolayı şehir içi ve dışı neredeyse tüm mağazalarımızla bağlantım var.E bu aileninde geniş bi yelpazesi var :) Özellikle TV ve Notebook ihtiyacınız olduğunda bilgi verirseniz en uygun ve en kaliteli ürünler hakkında yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarımla
Semih Şahin
Mağaza Sorumlusu

Çokmu resmi oldu ya Shocked

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:27
Semih hocam On numara oldu iyi olacak hastanın doktor ayağına gelir demek bu olsa gerekStar
Ankara'dayım ve LED tv almayı düşünüyorum 32" (aklımdaki samsung le32d6500). Aslında 1300 tl üzerine çıkmayı istemiyorum, sizin önereceğiniz birşeyler vardır eminim:) 
Yukarı Dön
murat deniz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Temmuz - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı murat deniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:29

Semih, süper yardım süper kampanya. Söylediğin gibi teknosa çok uçuk indiimler yapıyor şahsen ben baya bi alışveriş yaptım teknosadan. Hatta bugün bi arkadaşım LCD tv araştıyordu. LG'nin 3D internet bağlantılı 42" olanından. Teknosaya bakmış ama 2999 gibi bi fiyatı varmış. yakında bi indirim varmı bu ürün için? Bİrde ben 500 gb harici hard disk almak istiyorum. önerebilieceğin bir marka ve kaçırılmayacak bir kampanya varsa bilgilendirirsen çok sevinirim.

saygılar..
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip   0 RH +
kara böcükk :)
Yukarı Dön
g-demir Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı g-demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:32
Semih evleniyorum be dostum, bi dünya eşya lazım. tv'den tut buzdolabına kadar. teşhir bile olsa olur. istanbul esenyurttayım birçok mağazanıza yakınım. var mı yapabileceğin birşeyler?
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Mart - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ultrAzrail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:37
Orjinalini yazan: mustafa_uslu mustafa_uslu Yazdı:

Semih hocam On numara oldu iyi olacak hastanın doktor ayağına gelir demek bu olsa gerekStar
Ankara'dayım ve LED tv almayı düşünüyorum 32" (aklımdaki samsung le32d6500). Aslında 1300 tl üzerine çıkmayı istemiyorum, sizin önereceğiniz birşeyler vardır eminim:) 

32d6500 modelini araştırdım şimdi benim sattığım bir ürün değil ama özellik olarak kendini ön plana çıkaran en önemli şeyi entegre WİFİ ve 400 hz çıkıyo olması.Akıllı tv olduğu için ıphone ve ıpad gibi cihazlarla kumanda edilebiliyor ancak fiyatıda en kötü 1700 tl ki bunu istanbul bilişim veriyor.Benim önerim alacağınız ürünün garantisine dikkat etmeniz paralel ithalat olan cihazlardan uzak durun.Bugün kampanyalı bir cihazı girdi lg nin.32lv3550 diye hatırlıyorum gayet güzel fiyatıda 1000 tl.Cihazdan beklentide önemli tabi.Tam olarka aradığın özellikleri söylersen ona göre bişeyler bakarız.

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Mart - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ultrAzrail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:39
Orjinalini yazan: g-demir g-demir Yazdı:

Semih evleniyorum be dostum, bi dünya eşya lazım. tv'den tut buzdolabına kadar. teşhir bile olsa olur. istanbul esenyurttayım birçok mağazanıza yakınım. var mı yapabileceğin birşeyler?

Allah tamamını erdirir inşallah.Dediğim gibi kampanyalı ürünler oldukça burdan bilgi veririm ama inanın fiyatlara müdahale etme gibi bir şansım yok :( 

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Mart - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ultrAzrail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:41
Orjinalini yazan: murat deniz murat deniz Yazdı:

Semih, süper yardım süper kampanya. Söylediğin gibi teknosa çok uçuk indiimler yapıyor şahsen ben baya bi alışveriş yaptım teknosadan. Hatta bugün bi arkadaşım LCD tv araştıyordu. LG'nin 3D internet bağlantılı 42" olanından. Teknosaya bakmış ama 2999 gibi bi fiyatı varmış. yakında bi indirim varmı bu ürün için? Bİrde ben 500 gb harici hard disk almak istiyorum. önerebilieceğin bir marka ve kaçırılmayacak bir kampanya varsa bilgilendirirsen çok sevinirim.

saygılar..

42lw5500 modeli 3d+net+7 adet gözlük hediyesi var.Geçen ay %20 indirinmli 2399 tl sattık muhtemelen bu ayda bi kampanya olabilir :) HDD gelince en uygunu 159 tl.Netten araştır daha uyguna bulabilrisin diye düşünüyorum .

Yukarı Dön
murat deniz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Temmuz - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı murat deniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:46
Sağol Semih kardeşim kampanya haberlerini bekliyoruz. 10 numara destek Thumbs Up
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip   0 RH +
kara böcükk :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:48
Başkan büyüksün valla bende ankaradayım güzel haberlerini bekliyoruz. Telefon-ledtv-lcdtv-laptop

Birde bu cumartesi günleri yapılan turuncu indirimleri biraz nceden söyleyebilirsen harika ötesi olur kralsınKahkaha 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:50

32d6500 modelini araştırdım şimdi benim sattığım bir ürün değil ama özellik olarak kendini ön plana çıkaran en önemli şeyi entegre WİFİ ve 400 hz çıkıyo olması.Akıllı tv olduğu için ıphone ve ıpad gibi cihazlarla kumanda edilebiliyor ancak fiyatıda en kötü 1700 tl ki bunu istanbul bilişim veriyor.Benim önerim alacağınız ürünün garantisine dikkat etmeniz paralel ithalat olan cihazlardan uzak durun.Bugün kampanyalı bir cihazı girdi lg nin.32lv3550 diye hatırlıyorum gayet güzel fiyatıda 1000 tl.Cihazdan beklentide önemli tabi.Tam olarka aradığın özellikleri söylersen ona göre bişeyler bakarız.

Çok teşekkür ederim hocam, Benim aradığım wifi olmasa da ethetnet bağlantısı olacak (internet tv özelliği), frekansı 100 hz ve üzeri olacak, full hd çözünürlük, led olursa iyi olur, 32" ve güç tüketimi de düşük olursa iyi olur:)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Mart - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ultrAzrail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:52

Çok teşekkür ederim hocam, Benim aradığım wifi olmasa da ethetnet bağlantısı olacak (internet tv özelliği), frekansı 100 hz ve üzeri olacak, full hd çözünürlük, led olursa iyi olur, 32" ve güç tüketimi de düşük olursa iyi olur:)

Yarın bilgi verim ok ;)

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Mart - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ultrAzrail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:53
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Başkan büyüksün valla bende ankaradayım güzel haberlerini bekliyoruz. Telefon-ledtv-lcdtv-laptop

Birde bu cumartesi günleri yapılan turuncu indirimleri biraz nceden söyleyebilirsen harika ötesi olur kralsınKahkaha 

Biraz önceden söylerim :)

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 01:55
Çok teşekkür ederim Semih hocam büyük iyilik yapıyorsun mübarek gün alacağın duanın hesabı yok sanırımThumbs Up
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Mart - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ultrAzrail Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 02:02
Allah Razı olsun,yarın mağzaya geçince bakarım bi ama ay sonunu bekleyelim,bişeyler olcak gibi o zaman alırız ;)

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 02:10
OK no rush:P Tamamdır kardeşim farketmez en azından model vs belirlersem kazmaya devam ederim:)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 07:47
semih kardeşim seni tebrik ederim... işte budur ya peugeot kardeşliği dostluğu budur...Alkış
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 07:57

Değerli P.T Ailesi,

Saygılarımla
Semih Şahin
Mağaza Sorumlusu

Harika bir fikir. Bu sayede indirimlerden haberimiz olur sayende ve ihtiyaçlarımızı karşılarız. Çok teşekkürler bu düşüncenden dolayı...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 08:02
Süper bir hizmet oldu bu,gerçekten bir çok kardeşimizin ihtiyacını karşılayacak.Alkış
Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 08:49
güzel düşünmüşsün tebrik ederim sitedeki tüm arkadaşlara faydalı olabileceğin bir durum...
Alkış
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6919 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 445 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 576 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 334 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5121 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 595 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 388 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 654 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 553 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2263 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5596 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4833 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2046 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2199 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37341 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English