![]() |
|
Yağ Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhammed43040 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: pc donanım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 22:42 |
Arkadalar 2002 peugeot 307 xt premium bi aracım var yağını ve filitrelerini değiştirme zamanı geldi önerileriniz varmı orjinal yağ ölçüleri nedir? İlginiz için teşekkürler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
muhammed43040 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: pc donanım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
![]() ![]() ![]() ![]() |
daha öncede aynı problemi yaşadık kendimi tanıttım hatta(http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14515&KW=muhammed43040&title=ciyk-sesi-307-xt-premium) bu problemi yaşayıp sordum cevaplar aldım yeniden tanıtmam gerekiyorso:
1.- Adınız, soyadınız:muhammed yiğit 2.- Yaşınız:20 3.- Aracınız (Markası, modeli): peugeot 307 xt premıum 4.- Hobileriniz:pc araç kullanma 5.- Mesleğiniz:bilgisayar donanımı 6.- Siteyi nereden duydunuz:araştırarak 7.- Kan Grubunuz:a rh+ 8.- Burcunuz:kova 9.- Taraftarı olduğunuz takım:yok 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:Kütahya Merkez 11.- Msn adresiniz:muhammed_43040@hotmail.com |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hoşgeldiniz keyifli forumlar..
Sadece periyodik bakımsa işleminiz bunun için yetkli servise gitmeyin.. Arabayı her zaman götürdüğünüz ustanız varsa zaten o size yardımcı olur.. Yoksa birilerinden bi usta tavsiyesi alın... Ustaya gitmeden değişecek malzemeleri kendiniz temin edin.Bunun için; Yağ filtresi,hava filtresi,polen filtrsi ve bir de 4 lt yağ.. Filtreler için "fil filter" veya "man filter" markalarını tercih edebilirsiniz. Yağ içinse "castrol 10-40 magnatec yeşil kutulu" kullanabilirsiniz.Yağ markası görecelidir.Ben bu yağı kullanıyorum,memnunun.. Bu malzemer yaklaşık 80-90 tl tutuar.Bunları alıp ustaya verirsiniz.Usta da 30-40 tl kadar işçilik alır.Geçmiş olsun.. |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
tekrar hoşgeldın kardesım uzun zamandır gorunmuyorsun
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed43040
laedri önerilerin için teşekkürler bu marka ürünler kullanacağım
adaşım siteye sürekli giriyorum ama pek problemden falan anlamadığım için pek cevap yazmadım
|
|
![]() |
|
aston_mm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Bulgaristan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Bence senin arabanin motoru icin en iyi yag Total quartz 5W40 koymalisin. Hayirli Ramazanlar |
|
Peugeot 406
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |