![]() |
|
anahtar kaldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yusuff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2011 Saat 19:37 |
selam arkadaslar forumda yeniyim daha. arabayı da bikaç ay önce aldım
zaten. aracım 2001 model 206 xr 1.4 benzinli. bugün aracı çalıştırmak
için anahtarı soktum marşa bastım anahtar yarım girmiş gibi hissettim ki
zaten marşa basarken de hiç zorlamadı anahtar. normalde yukarı
çevirirken zorlaması gerekirdi. sonra motoru durdurup anahtarı çıkarıp
tekrar takayım dedim anahtar çıkmadı
![]() ![]() Tam olarak sorunu bile anlayamadım biraz da acemiyim arkadaşlar yardımcı olursanız ramazan günü büyük sevaba girersiniz. şimdiden teşekkürler. |
|
peugeot 206 xr 2001 1.4 benzin&lpg(atiker)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
yusuff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
üyeliğimi tamamladım sanırım. arkadaşlar başına böyle bi olay gelen yada tahmini olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen? şimdiden teşekkürler...
Düzenleyen yusuff - 10 Ağustos 2011 Saat 20:42 |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
geçenlerde birininde anahtarı girmiyordu, eski konuları karıştırdın mı ?
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
şimdilik biraz çözdüm sayılır. belki ilerde başınıza gelirse diye yazıyorum. baya bi zorladım sinirlenip sonunda cıktı şimdi sanki başka bi aracın anahtarıyla çalıştırıyomuşum gibi zorla takıp çeviriyorum ve anahtarı çevirince tık tık diye geçmiyo. sorunu hala anlamış değilim. bi anahtarcı usta vb. bi yere götürücem artık.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kontak göbeğinin şifreleri bozulmuş olabilir... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |