![]() |
|
Normal bi durummu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2011 Saat 20:16 |
clio RS 180 hp 2.0 RC'leri kazıyor. o devir saatide normal :))
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arac orjınal fabrıka cıkısı 145 hp 150 hp clıo rs bukadar cıkması normal fabrıkasyon orıjınal sport modlu cıkmıs
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
2.0 motor 172 hp gücünde 1060 kg bir araba o hiç ellenmemiş hali ile, arkadaşların kesici dediği,devir limötür ise motorun belli bir devirden sonra gücünü kesmek ve daha fazla devir çevirmemesini sağlamak bir yerde motoru korumak adına kullanılan bir sistem.
RS i geçecek gti in baya dolu olması gerek.
|
|
![]() |
|
bu kesici olayını nasıl yapabiliriz bir belen yok mu??
|
|
![]() |
|
arkadaşlar kusura bakmayın küçük harf olayını ben yazı fond büyüklüğü olarak algılıyodum ve aylardırda böyle yazıyordum tam olarak algılayamamışım....
![]() |
|
![]() |
|
Kardeşim senin GTI herşeyin içinden geçer affetmezdi. |
|
![]() |
|
Arkadaşlarıma katılıyorum büyük harf duyarlılıkları ile ilgili. Lütfen konuya özen gösterelim. Ben kardeşlerimin mesajlarınada aflarına sığınarak müdahalede bulundum.
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ah benim GTI ım bunun içinden geçerdi be... :))) |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
Aynen abi bağırıyomuşsunuz gibi oluyo büyük harf olunca
Düzenleyen ErhaN - 10 Ağustos 2011 Saat 17:18 |
|
![]() |
|
Küçük harfle yazalım abi .... aman dikkat ...
Düzenleyen ErhaN - 10 Ağustos 2011 Saat 17:17 |
|
![]() |
|
Arkadaşlar bu kesici olayı benimde aklıma takılıyor. Yalnız fabrika çıkışı modifiyeli olma olayı pek aklıma yatmadı bizim burada 106 XS e takmış bu kesici olayını aynı ses ondanda çıkıyor. Daha net bilgiyi bulmamız gerek benimde aklıma yatıyor bu kesici olayı...
![]() ![]() ![]() Düzenleyen ErhaN - 10 Ağustos 2011 Saat 17:16 |
|
![]() |
|
Ver gazı hocam ver gazı
![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
ya bozuk olma ihtimalide var benim h100 minibüsün ibresinin resmi var devir 3000 hız ibresi dipde tıklıyo:)
|
|
![]() |
|
teşekkürler bilgilendirme için.... Düzenleyen afaruk307 - 10 Ağustos 2011 Saat 15:26 |
|
![]() |
|
yakıt niye dipte o kadar?
Düzenleyen HuseyinTurk - 10 Ağustos 2011 Saat 15:25 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
her araçda bukadar hızlı çeviremez. bu videteki araç sport modeli yani fabrika çıkışı modifiye edilmiş fabrika tarafından güçlü motor takılmış orjinal bir araç. güçlü bir motora sahip olduğu için yaptığı normal ama senin aracında bunu bekleme. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
bu video daki olay her araçta olurmu yada video daki araç modifiyelimidir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |