![]() |
|
Jant Kapağı Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2011 Saat 12:44 |
2003 Model Peugeot 206 metalik renk aracım var. Malum jant kapakların eskidi ve yenisini almak istiyorum. Bir tane beğendim ama metalik renge olup olmayacağı konusunda kararsız kaldım. Sizce nasıl olur birde daha farklı ve makul fiyatlı öneriniz var mı?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence kapaklar çok güzel,jant kapağı gibide durmuyor...
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bunlar çok aşırı parlak duruyolar aracda hoş gözükmüyo bununyerine normal renklerde 5 kollu kapaklar var daha güzel gözüküyo onlara bakabilirsin
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Orijinal kapaktan şaşma bence.
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
orijinal derim ben de.. eskidiyse zımpara astar boya
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 tl çıkmacılarda ganimet gibi zaten nette 25 tl bence orjinal kapak al . Benim gibi kapaktan sıkıldıysan az dolaşıp 14 jant al :))
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |