![]() |
|
İlk Marşta Almama.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2011 Saat 04:37 |
Öncelikle Merhaba.. Araç 2002 model 1.6 otomatik 307. Araç eğer ısınmış değilse marşa ilk basışta almıyor. ama 2.basışta alıyor ve çalıştıktan sonra gaz vermem gerekiyor yoksa bazen Stop ediyor. ayrıca STOP lambasının 3 kere yanıp sönmesi normalmidir ? Konu açılmışsa Özür diliyorum. tşekkürler |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araçda lpg varmıydı
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla benim araç farklı ama kontağı direk çevirmiyorum 2-3 saniye lambalar yanık bekledikten sonra çalıştırıyorum ikilediğimi bilmem . Sizinki daha çok gaz yememesi gibi bişey heralde.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç Lpg li.. Zaten bende kontagı direk cevirmem. beklerim lambaların sönmesini. ama ilkinde almıyor genelde. birde STOP lambası yanp sönüyor ..
|
|
![]() |
|
Kimse yardımcı olmayacak sanırım ?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu sorunun pek cok cevabi olabilir. Net bir cevap vermek imkansiz. Benim aklima yakit ile ilgili bir sikinti olabilecegi geldi. Ilk olarak benzin filtresini degistirebilirsiniz. Zaten gayet ucuz. Olmadi sonrasinda benzin pompasindan suphelenebilirsiniz. Bu arada aku kutup baslarinda korozyon olup olmadigini kontrol edin. Varsa temizleyin.
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
aynı sorun bende de vadı benzini biraz fazla alıp 1 kaç gün benzinde kullandım lkullandım bi kaç gün direk lpgde çalıştırdım(o ilk marşta almadığı esnada) sonra nedendir bilmem ama kendiliğinden düzeldi
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |