![]() |
|
QuiksiLVer Yay Tercihi ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 23:49 |
Arkadaşlar aracıma 5cm yay almayı düşünüyorum herkez eibach al diyor fakat ögrenci adamız oda biraz tuzlu kacıyor 200 lira diyorlar. Piyasada fk marka coil-ex marka yaylar var aceba onlar nasıl olur kullanan arkadaslarım yardımcı olursanız cok sevinirim.Şimdiden tesekkürler
![]() |
|
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öğrenci adamsında eğer almak istiyorsan kaliteli almalısın. ucuza alacağın ürün iki gün sonra sıkıntı çıkaracağı için birdaha kalitelisinden alıcaksın iki kere para vericeksin daha pahalıya gelir
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bu konuda metıne katılıyorum bende ogrencıyım ucuza kacmaktan fakır kaldım artık kalıtelı olsun duyorum yaydan fazla anlamam ama kalıtelı bır sey al sonra bunu alt takımı var cok masraflı olur :)))
|
|
![]() |
|
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne yapsam bilemiyorum azdaha bekleyip eibach mi alıyım yani olmadı cıkma bitane eibach buluyum kaynaksız kesiksiz :)
|
|
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |