![]() |
|
Marmaris'te 2 Kişilik, 3 Gece 4 Gün Tatil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 22:13 |
Merhaba arkadaşlar. Biliyorum ilginç bir konu ama ayın 1'inde tatil satın aldım. Ayın 15'i için rezervasyon yapıldı. Fakat acil bir işim çıktığı için programımı iptal etmek zorundayım. 7 gün içinde iade hakkı var fakat 7 gün doldu. Yanmaması için aldığım fiyattan buradaki arkadaşlara satabilirim.
Eğer yer varsa rezervasyonu bayrama kadar istediğiniz tarihe aldırabiliyorsunuz. Otelin adı Portofino Otel. Marmaris-İçmeler'de. Herşey dahil (kahvaltı-öğlen-akşam yemeği + alkollü, alkolsüz içecek sınırsız). Denize sıfır, odalarda klima-minibar vs. Yani anlayacağınız full bir tatil. Kişi başı fiyatı 200TL, yani toplamda 2 kişi için 3 Gece 4 Gün 400TL.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ramazan bayramında olsa giderdim :)
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
fiyat çok iyimiş yahuu
|
|
![]() |
|
berkay abı eger tatılden yenı gelmeseydım emın ol kacırmazdım saglık olsun dıyelım bıdakı yaza hayal kurarak gıdelım napalım
|
|
![]() |
|
kaçırılmayacak bir fırsat arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Bedava resmen bide tarihler uysa çok süper olurdu ama uymuyo malesef
|
|
![]() |
|
2 kişi için 3 Gece 4 Gün 400TL..
vallahi bedava ... marmaris kaç km burdan acaba ??? |
|
![]() |
|
İzmit'ten 700km, İstanbul'dan da 790 falandır heralde.
|
|
![]() |
|
Erken rezervasyondan dolayı böyle..
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara dan 630 km, İstanbul 810 olması lazım.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
Tarihi bayrama kadar istediğin gibi değiştirebiliyorsun.
|
|
![]() |
|
bayramda olsa asla kaçırmazdım.. |
|
![]() |
|
Sende yedin tatili benim gibi ortada kalırsın böyle. ![]() Malesef tarih itibari ile zaten oruç olduğumuzdan banada uymuyor. |
|
![]() |
|
Bayramda fiyatlar 2 katına çıkıyor ama.
![]() |
|
![]() |
|
Haydi yok mu giden?
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
otelde eger 29 agustos - 1 eylul arası yer war ıse alabılırım ? ogrenebılırsek sevınırım ..
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |