![]() |
|
RC Ferrari 430 GT 1:7 oran |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 Saat 17:54 |
arkadaşlar 3 ay önce aldığım,orjinal ferrari lisanslı(aracın üzerinde ve kutusunda hologramlı ferrari logosu mevcut) 1/7 oranında,hiç dışarıda kullanılmamış,gram çizik ve toz bulamıyacağınız rc aracımı satılığa çıkarıyorum.orjinal kutusu lisans içerikleri şarj adaptörü ve faturası mevcuttur.
yedek parça ihtiyacı olduğunda(diyelimki far kırıldı) aracın üzerinde bulunan şasi numarası ile internet üzerinden fabrika size gönderiyor. dediğim gibi çakma ferrari değil bizzat orjinal lisanslı. video görüntüsü aşağıdaki linktedir.birebir aynı üründür. fiyat 120TL
![]() Düzenleyen maverick - 08 Ağustos 2011 Saat 17:55 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
hayırlı satışlar olsun .. 50 yaşımada gelsem bu oyuncak merakımdan vaz geçmeyeceğim ...
|
|
![]() |
|
kanka alalım sana bu ferrariyi seni taz ı bile geçer :))
|
|
![]() |
|
benim hobim işte:)teşekkürler arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
ben memnunum tazımdan .... bence sen al kapıştırırısın senin 106 ile ![]() |
|
![]() |
|
hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
gücü nasıl bu videodakı gibi sıfır çizebılıyormu tabi fayansta değil yolda asfaltta
şarjı ne kadar gidiyor
|
|
![]() |
|
hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bir zamanlarki hobim
![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı şatışlar :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Hayırlı Satışlar...
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar bende de var bir Ferrari da doğru düzgün süremedim bile :) evde denedim sadece güzel bir zeminde doyasıya oynamam lazım :))
İçimizdeki Rc aşkı bambaşkaaaa :) |
|
![]() |
|
2 hız kademesi mevcut.kumanda tetiğine yavaş basımda normal hızda,max basışta hızlı gidiyor. ev kullanımı için ideal değildir.normal uzaktan kumandalı oyuncakları ev içinde kullanabilirsiniz.Ama araç büyük olduğundan manevra kabiliyeti az olur.Tahminen aracın boy 60 cm den fazla,kutusuyla 1 metreyi geciyor.Arac birazda ağır.3 yaşındaki yeğenim tek başına kaldıramıyor. sıfır çizme olayı;videodaki zemin slap beton(jilet beton).o tür zeminlerde veya valilik önlerinde bulunan tören mekanları geniş ve zeminleri sıfır.o tür yerlerde rahat kullanıma izin verir. belirttiğim gibi ben hobi amaçlı alıyorum ve koleksiyon yapıyorum.
|
|
![]() |
|
ercan bana ferrari alcaktın aha işte sana fırsat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sahir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
MERHABA ARKADAŞLAR;
BU ARAÇLARDAN BENDEDE VAR.FAKAT ARKA JANTLARI KIRILDI.
BUNLARIN YEDEK PARÇALARINI NERDEN TEMIN EDEBILIRIM ACABA YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
|
|
![]() |
|
hasiko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
1 hafta önce aynısını kardesime aldım. sıkı pazarlık sonrası tatmın edıcı bir indirimle aracı aldık. cıdden guzel... |
|
en tatlı an REDLİNE !!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |