![]() |
|
hız sorunu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 13:08 |
gerçekten çok kolay gaz kelebeğini temizletmek ama aracımız gaz yemeyene kadar beklioruz başka sıkıntılar açıo başımıza sonra:)geçmiş olsun tekrardan.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kelebekde başlı başına sorun benim aracımdada ilk zamanlar silkeleme gaz yememe sorunu vardı kelebegi temizletince düzeldi
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
bi diş kaçırdığından motor zarar görmemiş ama bi kaç diş olsaydı direk motru eline alırdın dedi.sente ayarını yaptı ve sbiop ayarınıda yaptı kelbeği temizledi bi problem yok şuanda.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
forumda sente ayarı yanlış olursa diye bir konu açılmış.yorum yapan arkadaşlar sente ayarın bozuk olursa motoru dağıtırsın sibopları eğersin demiş. siz diyorsunuz ki usta sente atlamış.nasıl motor yemedi aracınız anlamadım. |
|
![]() |
|
rica ederim abilerim çok teşekkür ederim tekrardan kendi soununuz gibi ilgilendiniz bu benim vazifemdi sorunu hallettim paylaşayım dedim.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun semih kardeş, ayrıca bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz:)
|
|
![]() |
|
arkadaşlar aracın sente ayarında bir diş kaçırmış yapan usta ve bunun yanında gaz kelebeği temizlendi.hava akımı kontrol edilip açılmışken sibop ayarı yapıldı.şimdi çok güsel oldu araç:) bide bazen gidio bazen gaz yemeyip hantal kalıo du gaz kelebeğindenmiş temizlendi sorun kalktı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok sağolun yardımlarınız için.saygılarımla.
Düzenleyen semih - 13 Ağustos 2011 Saat 23:40 |
|
![]() |
|
tamam yarın ilk işim bu olcak inş. çok teşekkür ederim çok sağolun.
|
|
![]() |
|
en fazla yarım saat suruyor fazla zor bır sey degıl lıfte bıle kalkmasına gerek yok kolay bır sey ama anlayan bırıne gotur kac dıs atlak oldugunu iyiece bir baksın...
|
|
![]() |
|
ozman sanırım sente ayarıdır çünkü araba 1.6 110 hp araç bu kadar baygın gitmez.atik olur biras.sente ayarı zor bişe mi peki nasıl yapılıyor.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
kardesım trıgerden sonra olduysa kesın sente dıyorum sana ya sente dedıgın tırıgerı takarken ayarlanması gerekne ayar sente ayarı...
|
|
![]() |
|
ewet vites boştayken 7 bin devri göryor
|
|
![]() |
|
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
Hocam vites boşta iken tam gaz görüyo mu aracınız?
|
|
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|
![]() |
|
bişe sorucam normal kullanırken benzinde 1. vitesten iki ye geçerken birinci viteste hız göstergesi kaçı buluo devir ile berber öğrenebilirmiyim benim araç çok zorlanı 30 dio 4000 devirlerdeikiye geçiorum
|
|
![]() |
|
ewet orjinal taktırdım hepsini
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Hocam dediklerinin hepsini ben de yaptırdım :) ben de hastasıyım hatta abarttım artık kendim tamire başladım çok zevkli bir araç ama 306 motoruna sahip o yüzden 206 dan anlayan bundan anlamayabiliyo bir de parçalar 206 parçaları değil genelde GTI parçaları. orjinal takdırdın değil mi?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
bencede aracı aldım rolland garros hastasıyım aracın hava su yağ polen filtrelerini bujilrini trigerini devir daimini termostatını müşürünü baskı balatasını alt tablalarını z rotlarını rotbaşlarını firen balatalarını diskleri hepsini orjinaliyle yaptırdım sıfır.ama araç trigerden sonra biras daha zor gitmeye başladı.triger değişiminden sonra araçla 1237 km yol yaptım.
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Hımmm enteresan sente ayarında bozukluk bunu yapabilir mi ? Kesinlikle yapamaz diyoprum ama ustalar bir el atın konuya neden olabilir Trigerden sonra oldu diyor arkadaş ilginç bir vaka ....
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
baskı balata değişti aracın valeo marka sıfır taktırdım ama hala aynı devam edio sorun
|
|
![]() |
|
bide bu sorun trigerin değişmesinden sonra başıma geldi önceleri daha atikti ikinci viteste 92 de gaz kesiodu şimdi 92 ye gelmio ikinci viteste
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |