![]() |
|
Şöför Kapısı Menteşe Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 Saat 10:36 |
Değerli Üyeler;
Menteşe bozulmuş sürtünmeden yemiş bir tarafını sesi kesemez oldum artık bu gün iftar sonrası e atacam menteşe kaç paradır ve değiştirebilir miyim? resimli anlatım falan elinde olan var mı?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar nette biraz araştırdım ön kapı gergisi olarak geçiyor benim sıkıntılı parça. meneteşe değil sanırım yanlış olmasın fiyat olarak 45-55 lira arası vermişler diyeli fiyat bu ben değiştirebilir miyim ve elinde video resim site adı vb. olan var mı?
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
...
Düzenleyen vbmaster - 08 Ağustos 2011 Saat 11:29 |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
45-50 fiyat yğksek bana göre.
Düzenleyen maverick - 08 Ağustos 2011 Saat 11:58 |
|
![]() |
|
dostum parça fiyatlarında şahin-pegeout arkadaşımıza bir ö.m yolla sana güzel fiyat vericektir bilgin olsun saygılar |
|
![]() |
|
Eywallah aradım yardımcı oldu ekip süper ilgili ...
|
|
|
![]() |
|
Murat abı her konuda elınden geldıgınce yardımcı olur zaten...
|
|
![]() |
|
Yaw telefona çıkan arkadaş geçen hafta işi bıraktı 10 dakika parça ile ilgili teknik destek sağladı Allah razı olsun parça satmak herkesin yapabileceği bir iş de sponsor firma gerçekten çok yardımcı oluyor Allah işlerini rast getirsin ...
|
|
|
![]() |
|
Telefonda kımle gorustun acaba??? Isı bıraktı dedıgıne gore Murat abının yanında calısan arkadaslardan bırıyle konustun muhtemelen...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sadece iş ortamında parçacı olarak değil, normal hayatta da kişilik olarak çok iyi bir abimizdir.
Amin cümlemize. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
bende geçen hafta değiştirdim çok kolay degısırmek ama lokma takımı yada o kapı arasına gırıcek anahtar lazım. kapı dosemesını sök.mutlaka kapı segmanı al o kapı segmanları kırılıyro dosemeyı sokerken sonra ses yapar.kapıyı ac sonuna kadar 2 tane somun var sok onları ondan sonra kapı ıcıne baglı tor cıvata var onuda sök. elını kapının ıcıne sok zaten parca bırakıyor kendını.aynı ıslemlerın tersını yap.topla snra yenı parcayı yagla bıraz.gecmiş olsun
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |