![]() |
|
Havalandırma ızgarası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sace ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 19:55 |
Merhaba arkadaşlar. Klima havalandırma ızgarasının içi kahverengi süngerimsi bir yapıyla dolu. Sanki içerde o yapı dağılmış ve oraya kadar gelmiş. Sadece sol ızgara öyle. Biraz fanı acıp bir kısmını dışarı attım ama büyük parçalar hala orada görünüyor. Izgarayı sökmeye çalıştım ama başaramadım. Nasıl sökebilirim acaba?
|
|
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6. olarak ben okudum ama benim de net verebileceğim bir cevap yok. biraz daha zaman geçsin bilen birileri çıkar
![]() |
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kenarına tornavida gibi bişe sokup kanırtıyorsun biraz zor çıkıyor dikkat et kenardaki plastikler hassas biraz zorlayınca zedeleniyor tornavidanın ucunu havlu gibi bişeye sarıp yapmalısın ben bi defa çıkarmıştım daha sonradan bir daha çıkarmak istedim çıkmadı zorlamadım bıraktım öylece sökmeden içine bi tel sokup yapabiliyorsan öyle yap derim. |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |