![]() |
|
Glock 17 Serii atışlar ve FPS... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 Saat 10:08 |
![]() ![]() |
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Silah dehşet birşey, bu silahlar insan için değil heralde biryerleri yok etmek için yapılmış..
|
|
![]() |
|
abi bu adam lav silahından roket atara kadar neler denemedi ki diyorum ya bir sürü videosunu izlemiştim, bir noktadan sonra o silahları sadece şişe ve balonlara sıkmadıkları gelince aklıma pek iyi hissetmiyorum
![]() |
|
![]() |
|
rica ederim ne demek.. bu arada bide facede gecen yıllarda bi video daha vardı silahın markası ziganaydı yanlış hatırlamıyosam. tek tetikte şarjörü boşaltıyordu ![]() |
|
![]() |
|
catısma sılahı abı
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
abbovvv one la öyleee
|
|
![]() |
|
felaket nahos
|
|
![]() |
|
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mermi bedava mı ya :)) sigsauer ve glock dünyada iki tabanca markası var zaten
tıpkı peugeot ve mercedes gibi :P
|
|
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
benim sarsılmazım bana yeter...
![]() zaten hiçbir zaman o kadar mermim olmadı...
![]() |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Vayyyy....
![]() |
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
perfect
![]() |
|
![]() |
|
geçen yıllarda bu manyağı çok izlerdim, bir sürü değişik videosu var rus aksanlı ingilizcesiyle kırıp geçiriyor bazen (ama altındaki yorumlar fake aksan olduğunu söylüyor çoğu zaman) adam bildiğin imha için yaratılmış gibi , youtube da fpsrussia diye aratırsanız dehşet videolarını bulabilirsiniz.
sadece fps oyunlarını seven ve silaha ve silahlanmaya karşı olan birisi olarak izlemekle yetinmeyi yeğlerim teşekkür ederim paylaşım için Niyo kardeşim:)
|
|
![]() |
|
ya bide okdar mermi atıyor nasıl ısınıyor kimbilir dayanıklılığı çok önemli
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Yahu makine resmen küçük çaplı bomba atıyor yaw. o ne seri atış ne tehlikeli atış ne güzel atıştı öyle. hele attığı bombalar yok mu, içim gitti valla. almak lazım bitane. benim aslanı satsam bi set alabilir miyim acaba
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Kardeşiim Süper Ötesi Paylaşım;
Glock un Böyle Seri Ateş Ettiğini Bilmiyordum Yav; ![]() |
|
![]() |
|
http://www.facebook.com/video/video.php?v=2105882240929&oid=132341030135404&comments
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |