![]() |
|
206 1.4 hdi motor yenileme yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sammet06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 09:22 |
selam arkadaslar aranıza yeni katıldım ben samet ankarada ikamet ediyorum 2005model 206 1.4 hdi van aracımın motorunun yenılenmesı gerekıyor bu konuda bıkac secenek varmış yeni bı motor alıp taktırmak rektefıye veya cıkmacılardan az kullanılmış alıp taktırmak bunlardan hangisi sizce daha iyi sonuç verir rektefıyenın duzgun yapılmadıgında randıman alınmadıgını sıkıntı yaptıgını duydum ama bu değişim işi nasıl olur yaptıran yada bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
|
|
1.4 hdi 206
pug is love;) |
|
![]() |
|
sammet06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimsenin bu konuda bi bilgisi yokmu? :(
|
|
1.4 hdi 206
pug is love;) |
|
![]() |
|
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
motorun ne halde olduguna göre değişir rektefiiye kurtarmıyosa ..motoru değişeceksin..
|
|
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben yaptırdım arkadaşım motor 1.4 hdi 307ye aynı motor zaten.Çoğu parçayı sıfır aldım taktım rektifiyecinin hatası yüzünden bidaha yedi motor araba ay sonra Allahtan motoru yapan usta çok yakın dostu babamınki ikincide hem çok titiz çalıştılar hem utançlarından ücret almadılar doğru düzgün.üst kapakta blokta birşey yoksa bütün parçalar 2500 tutmuştu benim ama hepsini orjinal sıfır aldım.Hazır motorda satıyo parçacılar 2000tlye felan ama hiç girme derim hem içindeki parçanın durumunu bilmiyosun hem bidaha blok numarası cart curt değişiyo onlarla uğraşıyosun adam gibi bir usta bul yaptır.
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
ya bizim tanıdıkta 400 binde 307 1.4 hdi yenilemeye gitti 6 ay ugrastılar en son 10 000 tl olmuştu harcadıkları para bsi falan uhrasmıslardı.
|
|
![]() |
|
tesekkur ederım verdıgınız bılgıler için artık duruma göre bakıcam duzgun bı rektefıyecı bulursam yaptırcam
|
|
1.4 hdi 206
pug is love;) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Abicim Yardım istiyorsunuz... Hiç Bir İletişim Bilgisi Girmiyorsunuz... Konum Bilgisi Neden Girmiyorsunuz Anlamıyorum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |