|   | 
 | 
| god father korna | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: god father korna Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 09:39 | 
| 

http://www.hepsiburada.com/Liste/roadmaster-6-borulu-baba-korna-godfather-/ProductDetails.aspx?productId=otctn115591&categoryId=20024825
 Daha pahalı oluyo bunlar normalde iş görürmü acaba buda?Bağlanışıda normal korna gibimi acaba? Düzenleyen HuseyinTurk - 06 Ağustos 2011 Saat 11:32 | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 09:48 | 
| 
   kesin çakmadır  hüseyin bende pahallı biliyorum ... :))) abi nerden aklına geldi bu ya :)) bu korna mevzusuna bende bi ara dalıcam... ama gitmez bizim arabalara bunlar ... 
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 10:12 | 
| 
   basılı tutmayınca normal korna gibi çalıyo abi ama fena bişey kim varsa dönüp bakıyo etrafta :)
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 10:16 | 
| 
   huseyınım kardesım orıjınal goadfather korno fıyatı 225 tl ferrarı kornosı orjınal 150 170 tl bunlar cakma kardesım ama ıs gorur sureklı basılı tut kornaya drek yanıyo tabı fıyat uygun bukadar orjınalıne verılmez bende bauhaus ta 35 tl ferraı kornası var onu takıcam 
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 10:18 | 
| 
  biliyorum... bendede dadansss diye öden kamyonel bir korna merakı var :))) ama nasıl olur nasıl yaparım bilemem  yada çat çat en güzeli  | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 10:19 | 
| 
   ersın abı sana saglam ca cat bulım ıstersen 74 ımpala kornası
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 10:19 | 
| 
 offfffff .. ciddimisin .... | |
|  | |
| metin   4. Vites     24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 10:26 | 
| 
 tak bana haber ber benimde niyetim var, | |
| 
     Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.  Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 10:28 | 
| 
   ben kesin çat çat takıcam   tabi kalitelisini bulursam .. ekol resmen... | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 10:32 | 
| 
   ersın abı ben ferrarı kornası takıcam takınca haber verırım sana pasamm
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 10:46 | 
| 

Yok abi ben buldum çözümü hepsi hikaye bunların.Otobüse takılan havalı kornalar bizim arabalarada takılıyomuş ufak bi aparatla sanırım kompresörler var elektrkle çalışan.Alıcam bitane arap korna takıcam vapur gibi ses çıkarcak araba enn güzeliii ne kadara mal olursa olsun çocukluğunu o koltuğun o kornanın hayaliyle geçirmiş biri olarak alcam yapcam abi yada magırüs kornasından takcam orjinal :)
 Düzenleyen HuseyinTurk - 06 Ağustos 2011 Saat 10:47 | |
|  | |
| koliva   YÖNETİCİ     P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 10:51 | 
| Good father  Godfather olmasin. Bir harf cok anlam degistiriyor  | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 11:14 | 
| 
   iyi baba abi bu komedi filmi :p
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 11:24 | 
| 
 ferreriyi ben tipoya takmıştım 40 tl orjinalk değil.. yakamadım bir türlü :)) fena değil onlarda :)) | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 11:31 | 
| 
   kimi az ötüyo abi ferraride kiminin kornası deli gibi ses veriyo o mala göremi değişiyo başka ilave birşeymi takıyolar ona?
    | |
|  | |
| maestro   2. Vites     28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 12:03 | 
| 
     Kem âlât ile kemâlât olmaz...
     | |
|  | |
| Sönmez   2. Vites     10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 12:29 | 
| Üsküdar a gider iken kornasi takicam:) | |
| 
     '2o6 Xs 1.6 2oo3 Seytan ^ Kirmizisi | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 12:33 | 
| 
 O da çok güzel biraz daha ucuz hatta sanırım | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 14:07 | 
|  taz çılgınlığından sonra hadi bide korna çılgınlığı patlatalım   | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||