|
306 xr sıralı sistem seçimi acil yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
67as306
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 00:39 |
|
Arkadaşlar 1998 sedan 1,8 306 xr war milano eski sıralı sistem takılı ama haşat oldu yeni sıralı sistem taktırcam önerilerinizi bekliyorum .s Düzenleyen AlbaYDemircaN - 06 Ağustos 2011 Saat 00:41 |
||
[ 67 LH 768 ] XR 306 SEDAN 1.8
KARADENİZ EREĞLİ'Lİ |
||
turan306xr
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turan306xr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
cecoli' ye yaz sana o yardımcı olur Düzenleyen CeCoLi - 08 Ağustos 2011 Saat 15:47 |
||
TURAN 306 XR 1997 OTOMATİK
0532 226 52 94 HADIMKÖY/İSTANBUL |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Turan abı selamlar... Buyuk harf kullanmıyoruz Ben bu konuya daha once yanıt vermıstım sankı ne oldu acaba...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
marka farketmez bilindiği üzere lpg sistemini montaj yapan ustanın iyi olması lazım...düzgün bir montaj olduktan sonra bütçene göre her marka lpg taktırabilirsin...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yalnız Osman abı arkadasın motoru benımkı ıle aynı. Bu motor sızdekıler gıbı tam sıralı puskurtmeye sahıp degıl. Yarı sıralı puskurtme ıle calısıyor. O acıdan her sıstem bızım aracta duzgun calısmayabılıyor. Baska bır arkadas bu motora brc taktırmıstı bayagı bır ugrasmıstı. Son durumuda ne oldu bılmıyorum.
Ben kendımde kullandıgım ıcın atıkerın duzgun calıstıgına emınım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
doğrudur haklısın cem benim aklım tam sıralı sisteme gitti pardon
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |