![]() |
|
cokkk pişmanım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 14:26 |
|
İyi bir usta ve iyi bir montaj ile sorun yaşamassınız ha daha kaliteli kit her zaman için daha çok güven verir.
|
||
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
||
![]() |
||
onlyyou42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar ben KOnyada yaşıyorum ve arabamda LPG yok.Araştırıyorum.Dün İftardan sonra (burda heryer açık)Eski bir usta arkadaşımın yanına gittim.Bana dedi ki"Biraz bekle 1.5 hafta içinde ATİKER yeni bir sistem çıkaracak birde onu inceleyelim. 1000 tl ye taktırmak varken daha çok para verme" dedi.Bende bölge bayii ne gittim.KOnyadaki en büyük bayii hık mık falan filan dediler.Tam o anda bir 307 içeri girdi.Adama hemen sordum arıza lambası yanıyomu diye.Adam da yok yanmıyo ben filtre değiştirmeye geldim dedi.Rahatladım .Bana ya Zavolli yada Atiker yolu göründü gibi.
|
||
Yalnız Sen (((peogeot 307 xt premium 1.6 )))
|
||
![]() |
||
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben taktırmaya ilk karar verdiğimde gidip görüştüm ve bana arıza lambası yanmayacağının garantisini verdiler ki nispeten montaj anındada arıza lambası yanmadı her şey ustada bitiyor arkadaşlar
|
||
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Ya ıste Atıker ıle tereyagı gıbı calısan 307 lerden bır tanesıne sahıpsın. Kıymetını bıl
![]() |
||
![]() |
||
|
lpg yi değil ustayı değiştirmek gerekiyor. |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
büyük konuşmak gibi olmasın ama bende kesinlikle yanmadı, bu saatten sonrada yanacağını sanmıyorum
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
vallaha bilmiyorum ılerıye donuk ne olur ama aklımda ankaraya gıdınce bı tartarın bayınde tekrar bı ayar yaptırcam.cunku dedıgım gıbı obd sıstemım suanda calısmıyor aracımın beynı eskı tıp dedıler bunlarla uyumlu degıl dedıler.ama yakında bunlar ıcınde yaazılımı cıkacakmıs o zaman aktıf olur dedıler bende beklıyorum suanda normal sıstemde calısıyor obd yede yakınca gecer ıns:))))
|
||
![]() |
||
|
Merhaba arkadaşım bende bir yorum yapma gereği duydum bende 207 2Tronıc 2010 model Peu var ve 4 ay önce BRCmy10 lpg kiti taktırdım ve 4000 km geçtim maaşallah daha tık yok arıza lambasıda yakmadı ve en çok gaz aldığım istasyonlar shell ama diğerlerinide denedim po,bp.opet gibi genellikle shelden gaz almaya çalış sorununa gelince iyi bir usta ile sorun kalmayacak diye düşünüyorum ustanın ustasıu vardır
|
||
![]() |
||
|
Hadı hayırlısı olsun. Sende bu obd olayına cok takıldın bence. Bız burada aynı motora fast takıp gonderıyorz hıcbır sıkıntı yok. OBD olayını ben sana anlattımkı bılgın olsun yapabılırsen yaptırırsın dıye...
Neyse hayırlısı olsun bakalım. Sımdı daha yanı kısın soguklarda vs ne olacak orasını merak edıyorum ben. Uzun soluklu verım ne olacak??? Insallah bır problem yasamazsın. Esasında bence kıtte sorun olmasa gerek. Muhtemelen adamlar yeterı kadar ısı bılmıyorlar...
|
||
![]() |
||
|
O sıstem hakkında bıraz malumatım var. Ama gel gelelım tek cekındıgım nokta bılenı cok az. Ayrıca servısı az. Basına bır ıs geldıgınde destegı yetersız yanı yaygın bır sıstem degıl... Gercı atıkerın servısıde haddınden fazla ama ısı bılenı yok denecek kadar az. Yanı pek bır ısede yaramıyor ama en azından bır aksam arıza yapsa heryerde var ve ucuz...
Yoksa yaygın olsa denemek ıstedıgım bır sıstem...
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Birde şu Lpi LPG sistemlerine bir bakın derim fiyatları tam olarak bilmiyorum nedir diye ama incelemek isterseniz google da vialle lpi diye yazın , Adana Temsa Sabancının otobüs fabrikası getiriyormuş , bayilerinde de takıyorlarmış ve araca göre yazılımları varmış , ayrıca gaz halinde değil sıvı halde kullanılıyormuş..
Düzenleyen rifatseker - 09 Ağustos 2011 Saat 09:35 |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
vallahi ben de tam bilemedim her markanın kendine göre müdavimi var :) istasyondan istasyona bile değişiyor bırakın markayı :)
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
bp de iyidir ben bpden aldım hep suandada mazotu bp den alıyorum bi sikayetim yok ama dediğin gibi ağırlık shell diyo
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
Daha taktıramadım ama Shell diyor herkes oradan alacam ...
|
||
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
şimdi ben palio 1,6 16v aracıma taktırdım atiker takılır takılmaz arıza lambası yandı ve söndüremidk çok araştırdım fiatın bazı modellerinde gaz sistemini aracın beynine tanıtmak gerekiyomuş sendede böyle bir sorun olabilir arkadaşım şöyle bişey var birde ilk zamanlar gaz sorunsuz çalışıyosa sonradan bozulduysa bi arıza var belli bu güzel bi gazcı bulup birde ona baktır ve gazi nerden alıyosun sürekli hangi firma
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
aklı cecoliden sistemi atikerden alıcaktın arkadaşımm
|
||
![]() |
||
|
walla ben de mi öyle yapsam Konyadan gitmek kulağa saçma gelsede mantığa çok ama çok uygun geliyo :) iyi usta bulmak zor kardeş ...
|
||
||
![]() |
||
|
ben taktırdım yasadım bana cok soyledıler bende ogrendıgıı anladıgım soyluyorum marka degıl montaj usta kalıtesı onemlı ya bu ısten anlayan adama taktırcan bır daha araba alıyım dırek acık soyluyorum atıker taktırcam ıstanbulda cem abıye gıtcem ya burda tartarıne 16000 para verdım atıker taktırırım 1000tl 600 orda yer ıcer gezerım en azından kafam agrımaz :)))
|
||
![]() |
||
|
metın arızam kendılıgınden gıderılmedı yazılımı guncelledıler sonra araca bındık gezerken ayar yaptılar oyle sorun gıderıldı :)))
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |