Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cokkk pişmanım...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

cokkk pişmanım...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
woshborn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Mart - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı woshborn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cokkk pişmanım...
    Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 14:26

İyi bir usta ve iyi bir montaj ile sorun yaşamassınız ha daha kaliteli kit her zaman için daha çok güven verir.
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC
Yukarı Dön
onlyyou42 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı onlyyou42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 14:13
Arkadaşlar ben KOnyada yaşıyorum ve arabamda LPG yok.Araştırıyorum.Dün İftardan sonra (burda heryer açık)Eski bir usta arkadaşımın yanına gittim.Bana dedi ki"Biraz bekle 1.5 hafta içinde ATİKER yeni bir sistem çıkaracak birde onu inceleyelim. 1000 tl ye taktırmak varken daha çok para verme" dedi.Bende bölge bayii ne gittim.KOnyadaki en büyük bayii hık mık falan filan dediler.Tam o anda bir 307 içeri girdi.Adama hemen sordum arıza lambası yanıyomu diye.Adam da yok yanmıyo ben filtre değiştirmeye geldim dedi.Rahatladım .Bana ya Zavolli yada Atiker yolu göründü gibi.
Yalnız Sen (((peogeot 307 xt premium 1.6 )))
Yukarı Dön
woshborn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Mart - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı woshborn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 12:38
ben taktırmaya ilk karar verdiğimde gidip görüştüm ve bana arıza lambası yanmayacağının garantisini verdiler ki nispeten montaj anındada arıza lambası yanmadı her şey ustada bitiyor arkadaşlar
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 12:35
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

Ya arkadaşlar şu LPG probleminin  korkusuna konyada atiker taktıramadım :) memleketi olmasına rağmen. benim bir ön sorum oluyo ustaya... Diyorum ki arıza lambası yanacak mı? Caaart cevap hemen geliyo Olsun hocam söndürürüz ::):):) bende teşekkür edip çıkıyorum daha benim taktığım makinada lamba kesinlikle yanmaz diyeni bulamadım :)

büyük konuşmak gibi olmasın ama bende kesinlikle yanmadı, bu saatten sonrada yanacağını sanmıyorum Kahkaha

Ya ıste Atıker ıle tereyagı gıbı calısan 307 lerden bır tanesıne sahıpsın. Kıymetını bıl Sırıtma 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 11:58

lpg yi değil ustayı değiştirmek gerekiyor.

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 11:53

Ya arkadaşlar şu LPG probleminin  korkusuna konyada atiker taktıramadım :) memleketi olmasına rağmen. benim bir ön sorum oluyo ustaya... Diyorum ki arıza lambası yanacak mı? Caaart cevap hemen geliyo Olsun hocam söndürürüz ::):):) bende teşekkür edip çıkıyorum daha benim taktığım makinada lamba kesinlikle yanmaz diyeni bulamadım :)

büyük konuşmak gibi olmasın ama bende kesinlikle yanmadı, bu saatten sonrada yanacağını sanmıyorum Kahkaha
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 10:39
vallaha bilmiyorum ılerıye donuk ne olur ama aklımda ankaraya gıdınce bı tartarın bayınde tekrar bı ayar yaptırcam.cunku dedıgım gıbı obd sıstemım suanda calısmıyor aracımın beynı eskı tıp dedıler bunlarla uyumlu degıl dedıler.ama yakında bunlar ıcınde yaazılımı cıkacakmıs o zaman aktıf olur dedıler bende beklıyorum suanda normal sıstemde calısıyor obd yede yakınca gecer  ıns:))))
Yukarı Dön
woshborn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Mart - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı woshborn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 10:12

Merhaba arkadaşım bende bir yorum yapma gereği duydum bende 207 2Tronıc 2010 model Peu var ve 4 ay önce BRCmy10 lpg kiti taktırdım ve 4000 km geçtim maaşallah daha tık yok arıza lambasıda yakmadı ve en çok gaz aldığım istasyonlar shell ama diğerlerinide denedim po,bp.opet gibi genellikle shelden gaz almaya çalış 

sorununa gelince iyi bir usta ile sorun kalmayacak diye düşünüyorum ustanın ustasıu vardır
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 09:47
Orjinalini yazan: 60de106 60de106 Yazdı:

aracım suanda normale dondu hıc bır sıkıntısı kalmadı ılk 60tl lık depo ıle 250 km sehır ıcı yol yaptı suanda sorunsuz kullanıyorum bı sıkıntı cıkmazsa :)))

Hadı hayırlısı olsun. Sende bu obd olayına cok takıldın bence. Bız burada aynı motora fast takıp gonderıyorz hıcbır sıkıntı yok. OBD olayını ben sana anlattımkı bılgın olsun yapabılırsen yaptırırsın dıye...

Neyse hayırlısı olsun bakalım. Sımdı daha yanı kısın soguklarda vs ne olacak orasını merak edıyorum ben. Uzun soluklu verım ne olacak??? Insallah bır problem yasamazsın. Esasında bence kıtte sorun olmasa gerek. Muhtemelen adamlar yeterı kadar ısı bılmıyorlar...

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 09:44
Orjinalini yazan: rifatseker rifatseker Yazdı:

Birde şu Lpi LPG sistemlerine bir bakın derim fiyatları tam olarak bilmiyorum nedir diye ama incelemek isterseniz google da vialle lpi diye yazın , Adana Temsa Sabancının otobüs fabrikası getiriyormuş , bayilerinde de takıyorlarmış ve araca göre yazılımları varmış , ayrıca gaz halinde değil sıvı halde kullanılıyormuş..

O sıstem hakkında bıraz malumatım var. Ama gel gelelım tek cekındıgım nokta bılenı cok az. Ayrıca servısı az. Basına bır ıs geldıgınde destegı yetersız yanı yaygın bır sıstem degıl... Gercı atıkerın servısıde haddınden fazla ama ısı bılenı yok denecek kadar az. Yanı pek bır ısede yaramıyor ama en azından bır aksam arıza yapsa heryerde var ve ucuz...

Yoksa yaygın olsa denemek ıstedıgım bır sıstem...
Yukarı Dön
rifatseker Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rifatseker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 09:35
Birde şu Lpi LPG sistemlerine bir bakın derim fiyatları tam olarak bilmiyorum nedir diye ama incelemek isterseniz google da vialle lpi diye yazın , Adana Temsa Sabancının otobüs fabrikası getiriyormuş , bayilerinde de takıyorlarmış ve araca göre yazılımları varmış , ayrıca gaz halinde değil sıvı halde kullanılıyormuş..

Düzenleyen rifatseker - 09 Ağustos 2011 Saat 09:35
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4
Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 08:54
vallahi ben de tam bilemedim her markanın kendine göre müdavimi var :) istasyondan istasyona bile değişiyor bırakın markayı :)
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)
Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 01:30
bp de iyidir ben bpden aldım hep suandada mazotu bp den alıyorum bi sikayetim yok ama dediğin gibi ağırlık shell diyo
Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 01:13
Daha taktıramadım ama Shell diyor herkes oradan alacam ...

Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 00:22

şimdi ben palio 1,6 16v aracıma taktırdım atiker takılır takılmaz arıza lambası yandı ve söndüremidk çok araştırdım fiatın bazı modellerinde gaz sistemini aracın beynine tanıtmak gerekiyomuş sendede böyle bir sorun olabilir arkadaşım şöyle bişey var birde ilk zamanlar gaz sorunsuz çalışıyosa sonradan bozulduysa bi arıza var belli bu güzel bi gazcı bulup birde ona baktır ve gazi nerden alıyosun sürekli hangi firma 
Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 00:17
Orjinalini yazan: hakann83 hakann83 Yazdı:

aklı cecoliden sistemi atikerden alıcaktın arkadaşımm

Embarrassed+ 1

Embarrassed

Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 00:12
aklı cecoliden sistemi atikerden alıcaktın arkadaşımm
Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 00:01
walla ben de mi öyle yapsam Konyadan gitmek kulağa saçma gelsede mantığa çok ama çok uygun geliyo :) iyi usta bulmak zor kardeş ...

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 Saat 23:32

ben taktırdım yasadım bana cok soyledıler bende ogrendıgıı anladıgım soyluyorum marka degıl montaj usta kalıtesı onemlı ya bu ısten anlayan adama taktırcan bır daha araba alıyım dırek acık soyluyorum atıker taktırcam ıstanbulda cem abıye gıtcem ya burda tartarıne 16000 para verdım atıker taktırırım 1000tl 600 orda yer ıcer gezerım en azından kafam agrımaz :)))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 Saat 23:30
metın arızam kendılıgınden gıderılmedı yazılımı guncelledıler sonra araca bındık gezerken ayar yaptılar oyle sorun gıderıldı :)))

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 357 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 323 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107447 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1530 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3136 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9519 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8777 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 948 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 964 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1600 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55485 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1292 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2267 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 274 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2585 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2179 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 16025 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English