![]() |
|
km. hesabı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2011 Saat 20:54 |
arkadaşlar saatte 70 km hızla uzun yola çıkmak isteyen ben,70 km hızla 850 km yolu kaç saate tamamlarım ..aracım benzinli 1.4 motor 2001 mod. peugeot 206.,sizce 70 km hız nasıl ilk uzun yolculugum olacak ve araçta bebekte olacak :D
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger matematiksel hesap yaparsak; Yol=Zaman x Hiz Yani; 850 = Zaman x 70 Zaman >= 12 saat Ancak bu hesaplar arabada bebek olunca alt ust olur ![]() |
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
1 aylık :D
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
pardon ya 1 yaşında ,1 aylık değil :( oruçtan çıkınca kafa böle oluyo
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Benim en cok korktugum ve basima gelen sey yolculukta bebegin hastalanmasi. Insallah sizin basiniza gelmez ama ortamlarini degistirdiginizde hayatlari allak bullak oluyor. Uyku uyumuyorlar, dolayisiyla siz de uyumuyorsunuz. Zaten narin yapida oluyorlar, ufak biseyden hemen hastalaniyorlar. Eger hala anne sutu emiyorsa isiniz biraz daha kolay cunku her daim hazir yemek olacak arabada. Ancak mama yiyorsa araba icin olan mama isiticilar var. Isinize yarayabilir. Diger turlu supermarketlerden kaplarda satilan hazir sebze karisimlarindan alacaksiniz. Yaninizda ates dusurucu ilaclardan almayi da unutmayin. Ozellikle popodan verilenler hem cabuk etkili hem de bebegi sakinlestirip uyutuyor. Bu arada cocuk koltugunuz vardir umarim. Yaniniza sevdigi iki uc oyuncagi almayi unutmayin. Ozellikle asilabilen varsa arabanin tavanina asin, giderken oynar. Düzenleyen koliva - 05 Ağustos 2011 Saat 21:17 |
|
![]() |
|
hayatımızı bebişe göre dizayn ettik,arabayı alır almaz hemen gittim koltugunu aldım beyzadem rahat etsin diye :D
|
|
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
kara yolları yada otobanda bu hızda bir çok ağır vasıta ile sıkıntı yaşayabilirsiniz tecrübe ile sabittir,kurallar dahilinde yerine göre 90 km/h bölünmüş yollarda limit 110 a çıktı ama sizin içinde 100 km/h ideal olacaktır bence.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
70 km hızla gitme derim densizin biri gelir tampona yapışır sellektör yapıp duru seni panikletir hele bide kamyon olursa içe paniklersin 90 km altına inme 99 km üstüne çıkma derim. hayırlı yolculuklar.
|
|
![]() |
|
70 km hızda arabayı yorarsın.90-11o arası git gel.
|
|
![]() |
|
bu kadar kafaya takma bu km işini. kasarsan kendini sıkıntılı gecer yolculuk. rahat ol.bende ilk zamanlar bu km den yukarı çıkmıcam diyordum.ama kullandıkça arabaya alıştıkça bu handikapını aşarsın
|
|
![]() |
|
90 km hız en ideali ... ve dikkatli ol dostum...
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hız nekadar felaket getirirse cok yavaşta bence o kadar feleket getirir arkadan carparlar bence ortama ayak uydurmak gerekli
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
+ 999 ![]() |
|
![]() |
|
Bişey daha sorsam ? burdamısınız acaba
|
|
|
|
![]() |
|
sen sor abi bizimkiler gelir 1 saate en kötü sabah yanıt bulursun soruna ...
|
|
![]() |
|
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi 70 kmile yol mu gidilir..90-100 arası gidersin yavaş gitmek de tehlikeli ağır vasıtalar 90 la gidiyor gelir yapışır arkana...
|
|
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
|
![]() |
|
kanımca sen biraz acemisin heralde kardeş...bak 1 yaşında çocuğum var diyorsun.uzun yol şakaya gelmez. benim aracım klimalı olmasına rağmen tatilde 750 km bir seferde zor geldim. insan yoruluyor.gideceğin mesafe de az uz değil.850 km tek şöför. bence yanına bilen birsini de al veya pekiştirmeden gitme.
sen 70 ile gitmeyi hesaplıyorsun.arkadan birisi kaptırdı geldi.ne yapcaksın.sıkıştırırlar ibne dolu memlekette. sana örnek vereyim. akçakoca ereğli yolunda sollamaya çıktım önümdeki aracı ağır gidiyordu.ben sollamaya çıkınca serefsiz o da basmaya başladı.ben bastım o bastı.makas oldum anlıcan. var böle cinsler. uzun yol deneyimin yoksa tek şöför uzun mesafe çıkma. hele hele tam ramazan ayı millet bir milyon zaten.
|
|
![]() |
|
ya bu kadar kuruntu yapmana gerek yok dostum. 70 km si 100 km si takılma bu kadar vesvese yapma. Allahın izniyle besmele çekerek çık yola var gideceğin yere hayırlısıyla. şuanda seni daha önce hiç araç kullanmamış gibi hissettim
![]() |
|
![]() |
|
Hocam 70 diye şartlama kendini..Yolun müsait durumlarında 90la da gidebilirsin.Ayrıca acemi şoför oldugunu söylüyorsun.İnşallah arabada yedek şoför vardır.850 km çok uzun mesafe..Benim diyen şoför bile çok zorlanır özellikle 500 kmden sonra..İmkanın varsa aracınla gitme paşam, benden tavsiye..
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
slmlar ben bir ayönce patnostan ankaraya geldim.ağrıya kadar kötüydü yol ama ağrıyı geçtikten sonra yol o kadar geniş ve ferah ki başlangıçta 90 100 arası geliyordum yolu gördükçe 130 ve 160 km hız arası geldim.yollar ferah korkulacak bi şey yok.sadece erzincana yaklaşınca biraz daha tedbirli ol yeter. hayırlı yolcuklar. ha bi de sen 70 i unut 90 ile 100 arası iyi çok yavaş kalırsın kamyoncularla uğraşma.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |