![]() |
|
306 XR Platinium Kaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Ramulda ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2011 Konum: İST / Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2011 Saat 19:44 |
||
Tanıdık vasıtasıyla bir ustaya gösterdik ben yaparım dedi 700tl den 500 tl ye anlaştık bu fiyat dışında sadece parça gerekirse bizim almamızı söyledi şimdiye kadar sadece 130 tl ye fan davlumbazı aldım. Kaporta ve tamponu düzeltti ayrıca radyatörüde düzeltti sadece boyası kaldı. ![]() Arkadaşlar Merhaba, Aracı alalı 2 ay olmadı ilk kazamızı yaptık. Hızlı gidiyordum orta şeritten giden kamyonun sağına hızlıca girdim yolcu almak için birden duran minibüse vurdum. minibüste sorun yoktu yol verdim gitti. işin kötü tarafı kasko daha yaptırmamıştım sizce ortalama ne kadar masrafı vardır aracın ? Araç şuan yatıyor radyatör delindi fiyat konusunda araştırma yapayım dedim malum daha kredisi devam ediyor :) ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Ramulda - 15 Ağustos 2011 Saat 01:08 |
|||
2001 Peugeot 306 XR Platinium 1.6
Üsküdar / İstanbul |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
geçmiş olsun, allah beterinden saklasın. öncelikle güzel bir usta bul parça değiştirme düzeltme yap boyanında tutması önemli. burdan gözüken 700 tl civarı kaput ön tampon radyatör farlar. tabi far kulakları sağlamsa değiştirmezsin
geçmiş olsun tekrardan
Düzenleyen Erbin - 05 Ağustos 2011 Saat 19:56 |
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
büyük geçmiş olsun ön tanpon panjur ve radyatör değişecek sanırım resimde görüldüğü kadarıyla kaputta bayağı yamulmuş bir kaç yerden fiyat al derim tahminim 700 tl den aşağı olmayacaktır çıkmacı efeyede mutlaka sor
|
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Gecmis olsun.
|
|||
![]() |
|||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
||
usta gecmıs olsun allah bırdaha kaza yuzu gostermesın ogrenmıssındır herhalde bırdaha hıcbır aracın sagından ve hızlı gecmemeyı...
|
|||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
|
|||
![]() |
|||
41as206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Aralık - 1989 Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2011 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
||
aynı durum bnmde basıma gelmistı ban tır carptı gerı gerı on kaput farlar panjur ve radyotor deyısmıstı tampon ve camurtluklar hıc ellenmedıı sasede sorunda yokk kaynaklık bı sıkıntı cıkmaıstı bnmkınde sanırım bunda cıkmazz.cok gecmıs olsunn
|
|||
2010 peugeot 206 sedan 1.4 benzin tel 05395925826
|
|||
![]() |
|||
Ramulda ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2011 Konum: İST / Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
sağolun arkadaşlar
fan ve farlarda sorun yok sadece radyatör kaput panjur tampon bu parçaları değiştirtdimmi eski haline dönecektir. Kafama sadece kaput takıldı acaba düzeltilirmi yada düzeltmekki daha hesaplı yoksa yenisimi bilemedim ben biraz fiyat araştırması yapayım
Düzenleyen Ramulda - 05 Ağustos 2011 Saat 21:07 |
|||
Üsküdar / İstanbul |
|||
![]() |
|||
41as206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Aralık - 1989 Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2011 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
||
artık eskı işcıkık yok abı yaa hemen deyısıyolerr eger fıytı uygun gelırse hemen deyıs dedrımm=(
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
resımeklemeyı bılsem bnm fotolarıda gosterırdım=)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Resimleri imageshack.us adresine girip yüklüyorum tabi oraya üye olmakta gerekiyor. Resimleri oraya yükleyince link veriyor linki kopyalayıp buraya msj yazarken resim ekle ikonuna basıp açılan penceredeki yere yapıştırman yeterli :)
|
|||
Üsküdar / İstanbul |
|||
![]() |
|||
||
arkadaşım çok çok geçmiş olsun..üzüldüm şimdi bir 306 sahibi olarak .. allah beterinden saklasın.. bu arada aramıza hoşgeldin..
|
|||
![]() |
|||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
||
çok geçmiş olsun
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Oncelıkle cok gecmıs olsun.
Gordugum kadarıyla senın motorda yenı tıpten yanı 98 bg olanlardan bu guzel bırsey. Gordugum kadarıyla farlar saglam egerkı tırnakları kırılmadıysa tabı. kırılmıs olsada en azından kendısı saglam ayak yapılır yıne tutturulur cok onemlı degıl.
Hem klima hemde sogutma radyatoru degısecek.
Fanlar ve davlumbazıyla beraber kırılmıstır degısır. Belkı rolelerı ve role kapaklarıda hasar almıs olabılır
Tampon zaten degısecek. Izgarada kırılmıssa duruma gore degısebılır
Panjur degısecek.
Muhtemelen on panelde egılmıstır. O belkı duzelebılır durumuna bakmak gerek.
On logonun ustu kırılmıs oda degısecek.
Kaputun durumunada bakılır. Duzelecek gıbıyse degısmez...
Saselerde sorun olacagını sanmıyorum...
Bu parcaları orjınal olarak yenı almaya kalkarsan cok para tutar. Parca fıyatları konusunda Sahın Peugeot Murat abıyle baglantıya gecersen sana yardımcı olacaktır
|
|||
![]() |
|||
||
abi tampon degişmesin yaa yapılabilir bence.....
|
|||
![]() |
|||
||
Geçmiş Olsun...
|
|||
![]() |
|||
||
dostum büyük geçmiş olsun tahminimce görünen hasara göre 750-1000 tl arası en kaliteli malzeme ve işçilikle çıkarsın işin içinden
Düzenleyen pugti - 06 Ağustos 2011 Saat 00:49 |
|||
![]() |
|||
||
Kenan ınankı cok ıyımsersın
![]() Soyledıgın rakama cıkmaz bu ıs...
Ancak cıkma parcalar temın edılebılırse belkı mumkun olur ![]() Düzenleyen CeCoLi - 06 Ağustos 2011 Saat 01:10 |
|||
![]() |
|||
||
ilkten 1000-1500 tl arası yazdım sonra düzelttim cem. far kırık sandım ondan öyle yazmıştım. ama radyatör okdar pahalımı onu bilemiyorum. |
|||
![]() |
|||
||
Inan radyatorun tekı 300 TL cıvarı. Tabı bunlar orjınal malzeme ıcın. Yoksa yan sanayısı belkı 100 TL ye de bulunur onu bılemem.
Radyatorler hasar aldıgına gore on taraftakı fanların saglam kalması az bır ıhtımal. Komplesı soyledıgım uzere 400 tl.
Hele bırde tampon kaput panjur vs orjınal olarak degısmıs olsa sadece parca masrafı 2000 ı gecer
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |