![]() |
|
Satılık 206 Şeffaf Tip Karartılmış Ön Far Takımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 22:50 |
Merhaba..
Farlarımdan sıkıldım, artık orjinal farlarımı takmaya karar verdim.. Ankarada duruma göre siyah zeminli mercekli far takımı satan arkadaslarla belki takas düsünebilirim.. Onun dısında peşin olarak satılıktır.. Diğer illere kutulayıp kargo yapabilirim.. Valeo marka, şeffaf tip, far motorları üzerinde, içi karartılmış farlar.. Birinin far ayağı tamirli, ama hiç bir sorun teşkil etmiyor.. Orjinal gibi sabit ve düzgün duruyor.. Ben 1.5 sene o şekilde kullandım, hiç bir sıkıntı yasamadım.. Foto elimde sadece 1 adet var, bilgisayarıma format atılınca bütün fotolar uctu gitti.. İlle de detaylı foto isteyen olursa cekip koymaya calısırım.. Farlar hala arabamda takılı duruyor.. Satılırsa sökücem, yoksa kullanmaya devam.. Fiyat: 130 TL istiyorum.. Lütfen pazarlık teklif etmeyin.. Bana forumdan pm (özel mesaj) atarak ulasabilirsiniz.. Olur da birden fazla pm atan olursa, ilk atandan itibaren sırayla herkesle iletisime gecerim.. Baska bi yere ilan vermiyorum simdilik, eger burdan satılmazsa diger sitelere de ilan vericem.. Tesekkürler.. ![]() |
|
Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
farlarda çizik kırık vs varmı?
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
guzel fiyat hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Farın bitanesinin ayagında kırık vardı, o kırık ta tamirli durumda.. İşlevinden hiç bi kaybı yok yani.. Ben farların camında çizik yok diye hatırlıyorum, bugun tekrar bakayım.. Kimseyi kandırmak istemem.. Diger arkadaslara da tesekkur ederim..
|
|
|
|
![]() |
|
Farları bugün yakından inceledim.. 15-20 cm kadar yakınından bakınca minik minik her iki farda da 5-10 tane cizik mevcut.. Ama dedigim gibi cok yakınından bakınca belli oluyor.. Ben bile bugün yeni farkettim.. :)
|
|
|
|
![]() |
|
hayırlı satışlar ...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardeşim
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
dostum bunlar kristal far dimi? eski kasa farlardan değil! tam detaylı resim atsan çok güzel olurdu. fiyatta anlaşırsak alabilirim
|
|
![]() |
|
bu arada farlar h7 mi?
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
aynen kristal far ozaman. bakalım fiyatta anlaşırsak alırım olmazsa
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
Yeni tip, şeffaf farlardan.. Camı buzlu degil yani.. Gti, Roland Garros, RC de felan fabrika cıkısı olan farlardan yani.. Gerci 2004 ten sonra bütün 206 larda bunlardan var galiba.. :)
Fotograf cekmeye calısırım, ama önce arabanın yıkanması lazım.. :)
|
|
|
|
![]() |
|
tamamdır en kısa zamanda resimleri bekliyorum dostum
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
hayırlı alışverişler arkadaşlar....
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Farlar satıldı...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
halil_61 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
güncel mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |