![]() |
|
el freni lambası sönmüyor??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
darknes0808 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 21:45 |
aracım 106 quick 2001 arabayı çalıştırıyorum ve el freni indiriyorum ışık sönüyor.yolda giderken özellikle kasisli yerlere geldiğimde yanıp yanıp sönüyo bazen hiç sönmüyo acaba sıkıntı nedir?ayrıca nadirende olsa arabayı çalıştırırken marşa bastığımda araba çalışıyor ve hemen peşin dııt die bi ses geliyo acaba problem ne ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müşürdedir sorun bence yada kısa devre vardır biryerde temas yapıyodur.El freni çekik diyede uyarı verir araç doğal olarak
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
en son ne zaman balata değiştirdin
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
darknes0808 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni aldım sayılır arabayı 3 ay önce bakıma girmişti araç...
|
|
![]() |
|
Balatadan olunca sarı yanıyo o ışık benim bildiğim ama
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
sen bi fren hidroliği seviyesine baktır bizim pejo boxerda balatalar bıterken yanıyo sebebide pistonlar ileri gittikce hidrolik aşağıya doğru gidiyo ışık yanıyo balatalar bitmiş oluyo araba ne bu arada
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede müşürde bi problem vardır oraya baktırmanda fayda var
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
bencede fren hidroliğidir.benimde baışma gelmişti.özellikle kasiste yapmasının sebebide hidrolik seviyesinin değişmesi
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
benmde yanmıstı fren hıdrolıgı ekledım duzeldi |
|
![]() |
|
KARDEŞ SON NOKTA EL FREN MÜŞÜRÜ BENDEDE 106 XS WAR VE AYNI SORUNU BENDE YAŞIYORUM ABİM TAMİRCİ O BAKTI MÜŞÜR DEDİ.
BENDE KIRMIZI IŞIKTA KALKARKEN HAFİF HAFİF YANIYOR VE SÖNÜYOR.
KAFAYA TAKILCAK SORUN DEİL AMA CAN SIKICI BİR DURUM..
![]() |
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Selam arkadaşım el freni muşulün arızalı el freninin tam indgi erde muşul onu değiştirirsen sorun düzelecektir saygılar
|
|
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |