![]() |
|
Otomatik Şanzıman Arıza kodu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 19:49 |
Arkadaşlar aracım sogukken hiç bir sorun yok (307 2004 model otomatik)
fakat yola cıkınca hararet 90 a yaklastıgında otomatik gear fould hatası alıyorum ve *- yanıyo vites ekranında ve biraz sonra sadece - işareti kalıyo bu sekilde mecbur devam ediyorum daha sonra biraz zaman gecince 15-30 dk arası otomatik vites geri geliyor ekran duzeliyor.. bugun bilgisayara baglattım p0717 - giriş / turbine hız sensör "A" devresi sinyal yok arızası vermiş nedir bu arkadaslar ? bu arada 2 ay once selonoid valfler ve yağ degişti.. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selenoidler yetkili servistemi özel servistemi değişti?
fren müşürün sağlammı yani bazen vites parkta iken frene basınca parkdan çıkarabilmen gereken vites çıkmamazlık yapıyormu
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
evet bazen yapıyor bugun yaptı mesela ama bu sorunla alakası ne anlamadım fren musuru bu hatayı verdirebilirmi ?
|
|
![]() |
|
selenoidler özel serviste degişti yağı yanlıs degiştirmiş olabilirler die supheleniyorum mobil 1 lt 17111 miydi ne onu kullanmamıs olabilirler die korkuyorum cunku bu hatayı ilk cok sıcak bir havada verdi ve artık surekli veriyor
|
|
![]() |
|
varmı başka fikri olan arkadaşlar yoksa revizyon çok tuzlu olacak :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bende bilmiyordum tesadüfen öğrendim. fren müşüründe arıza olduğu zaman ki seninki arızalı gözüküyor, Fren müşürü arızalı olduğunda şanzımanda anormal çalışmalar meydana geliyor
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
selenoidleri yetkili serviste değiştirmelisin, değiştiği anda aracı çalıştırmadan önce yeni tip selenoidleri araca tanıtmaları gerekiyor özel servisler bunu yapmıyor,
|
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
korkarım senınkıde benım gıbı tirbünde sorun var daha öncede 2 kere soledım ılerlemeden bu arıza yaptıra bılıyosan yaptır 2. vitesteki foş sesi balataları bitiriyo kavrama geç oldugu için balatalrı çabuk bitiriyo ama şöle bişey var eğer tirbünün daha önce tamir görmediyse veçok dağılmadıysa tamir imkanı var ben çıkma aldım pert araçtan sıfır gibiydi tirbün tamir felan görmemisti 300 verdim sıfırı serviste 1000 ila 1500 arasında
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
zeynep taylan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep taylan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selenoid ve yağ değişimi özel servislerde ne kadar tutar?
|
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
selenoidler 600 tl
yağ deişimi 100 tl ankarada fiyatlar bu şanzuman servisinde .... yetkili servise cumartesi gideceğim öğrenince yazarım
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
700lıraya servıs yapar zaten o ısı ben 630 gıbı bı rakama yaptırmıstım
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |